Egy felnőtt férfit hogy lehet leszoktatni az állatok bántalmazásáról?
Figyelt kérdés
Állítólag nevelési célzattal teszi, de én inkább érzem bántalmazásnak mint nevelésnek, mert ha csak nyiffan egyet a macska mert éhes vagy fáj a hasa vagy unatkozik, a grabancánál vagy farkánál fogva megrángatja, és üvölt vele hogy hallgasson már el.2020. júl. 25. 12:49
2/12 anonim válasza:
Ez sok mindenen múlik. Első sorban azon, hogy akar-e változtatni. Amég nevelésnek érzi, vagy vallja, addig nyilván így jó neki. Kiválthatja stressz, frusztráltság, temperamentum,vagy akár hozott dolgok is. Beszélgess el vele, hogy szeretnéd, ha szegény macskával kicsit finomabban bánna, mert a kedvenced, ezt neked rossz nézned. Aztán vagy bejön, vagy nem, de egy próbát megér szerintem.
3/12 anonim válasza:
Baseball ütővel. Mindig, amikor a férfi nyiffan egyet, mert éhes, vagy fáj valamije, oda kell sózni az arcába egyet és üvöltözni, hogy hallgasson már el.
4/12 anonim válasza:
Szerintem dobd ki a f.szit egészben a kukába. Ezek ugyanazok az emberek, akik pofozzák a gyerekeiket és verik a párjukat. Szerintük az undoruk/agressziójuk racionális és jogos.
Erről a felnőtt férfiről sikít, hogy abuzív. És még ki tudja, az élet hány másik területén ilyen.
5/12 anonim válasza:
Ez nem egy felnőtt férfi, hanem egy hisztis idióta. Ez már ilyen marad. Inkább kerüld.
7/12 anonim válasza:
Ennek a fa*nak minek van macskája? Baxx le te is neki olykor egyet-egyet
8/12 anonim válasza:
Valóban vedd el tőle a macskát.
9/12 anonim válasza:
Jöttek az állatkínzok lepontozgatni😂😂😂
10/12 anonim válasza:
Ki neked ez a férfi?
Rokon, vagy ilyesmi?
Én elhoznám tőle a macskát, ilyennek felesleges állat.
Idegbeteg vadbarom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!