Kisbaba gyermekelhelyezését, hogyan oldjuk meg?
Na akkor most itt van egy valtott felugyeletes gyerek is, en.
Nalunk ez szuperul mukodott, de mar 8 eves voltam, amikor a szuleim elvaltak. Nem eltem borondbol, mert mindket helyen volt szobam es cuccaim, ezt maskepp nem is lehet, csak igy. Es kozel is laktak egymashoz a szuleim, szoval ha veletlenul ott maradt egy tankonyvem a masiknal, akkor at tudtunk menni erte. Mert kvazi csak az iskolataskamat cipeltem meg az epp aktualisan olvasott konyvemet (imadtam olvasni) mast nem.
Lehet ezt jol is csinalni, de ehhez ket egymassal normalisan beszelo es egyuttmukodo szulo kell. Illetve pici gyereknel talan ezt valoban nem itelik meg, de 6 eves kor utan mar tuti.
6-os, ez nem igaz, lehet kérni DNS tesztet, ahol kiderül, hogy tényleg a férfié-e a gyerek, vagy valaki másé.
Ha nincs egyezés a férj DNS-vel, akkor hivatalosan nem ő lesz az apja, ergo nem is kell pl. gyerektartást fizetnie.
Szép is lenne. Ezzel az erővel összeházasodok egy 50 éves fószerrel aki kőgazdag, teherbe esek mástól, és azt hazudom, hogy a fószer az apja és kiperkáltatok vele egy rakat gyerektartást. Hogyne.
Köszönöm a válaszokat!
Olyan szomorú olvasni, hogy másokat ott hagyott a férjük én pedig az életemet le akartam vele élni, erre pedig Ő hagyott el..
Keresek egy másik ügyvédet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!