Gyermekelhelyezési per válás előtt?
Van babavárónk (tudtam mik a buktatói, nem is a teljes összegről van szó), ezért nem válunk el, míg az vissza nem lesz fizetve. Megyegyeztünk, hogy gyűjt a részére mindenki.
Decemberben eljőttem a gyerekkel, apuka nem volt erőszakos, ellenséges. Írásban tájékoztattam, hogy lakcímátírás akkor megtörtént, anyukámhoz vagyunk bejelentve mindketten. Kőzös ház nincs, nagymamája házában éltünk.
Most viszont kitalálta a férj, hogy azonnal visszafizeti a hitelt, ez legyen az első. Mondom rendben, de átirattam a lakcímet ugye, akkor a gyermekelhelyezést intézzük el hivatalos úton. Azt mondta első a hitel.
Kérdésem: gyermekelhelyezési kérvény hol nyújtható be? Válás előtt is lehetséges?
Nagyon félek, hogy szervezkedés megy a hátam mögött.
Előbb a válás van, aztán a gyerekelhelyezés.
De különben a babaváró feltételeiben benne van,hogy nem lehet elválni?Mert én csak azt tudom, hogy a gyereknek meg kell születni.
Keress egy ügyvédet, az a biztos!
Szerintem amíg tart a per, ideiglenesen addig is el kell helyezni valakinél a gyermeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!