A Szülők miért várják el, hogy a gyerekük (16-18 éves) megossza velük a szexuális életüket, mikor a szülők se mondják el a gyereküknek?
Figyelt kérdés
júl. 8. 08:00
11/16 anonim válasza:
Ne kíváncsiskodjon, hanem világosítsa ki vagy kísérje el nőgyógyászhoz tablettát iratni vagy kísérje el óvszert venni. Esetleg bízzon meg benne. "Te szerencsétlen"
12/16 anonim válasza:
11es, ha semmi köze hozzá akkor fizetni se kell a fogamzságtálót, az abortuszt, sőt az esetlegesen becsúszott gyereket se kell felnevelnie igaz?
Mert az szánaémas hogy a kis tinik itt verik magukat hogy az ősöknek semmi közük a dolgaikhoz, de ha pénz kell rá azért lelkiismeret furdalás nélkül tartják a markuk, ahhoz már érdekes módon lenne köze a szülőnek.
Ha az én gyerekem lenne ilyen kis toxikus egoista, közölném hogy oké édes, akkor ha kell valami a szexel kapcsolatban is old meg magad
13/16 anonim válasza:
12 az másabb, ha felajánlod, hogy fizeted a védekező eszközt. Olcsóbb, mint a gyerek érettségijének megszerzéséig eltartani még egy gyereket. De hála istennek nekem normálisak voltak a szüleim, megkérdezték kell e óvszer, fogamzásgátló. És ennyiben ki is merült a beszélgetés. Nem döglenek bele egy 3 hónapra elegendő 10 ezer forintos fogamzásgátlóba szerintem. Aki gyereket vállal, 18 év alatt nem ez lesz a legnagyobb kiadása.
14/16 anonim válasza:
Nem minden szülő várja el. Az nyilván más, hogy te a gyereke vagy, neki kell átadni neked tudást a szexualitásról, annak van tanulsága, de nem mesélni róla.. Ha a gyerek mesél a kételyeiről, vagy hogy miben bizonytalan abban viszont segíthet egy felnőtt. De azt meg kell alapozni, hogy a gyerek bizalommal merjen beszélni ilyesmikről a szülővel, annak meg nem kell minden részletbe beletúrnia.
15/16 anonim válasza:
10-es,nálunk pl nem arra voltak kíváncsiak... :D
16/16 anonim válasza:
Kérdező, ha anyád odaállna eléd hogy képzeld, úgy lepippantottam apádat az éjjel hogy taknyom-nyálam egybefolyt míg a torkomra nem élvezett, azért írnál ki kérdést hogy traumát okozott a kis lelkedben :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!