Mi a véleményük azokról a szülőkről akik lakást ajándékoznak a gyereküknek?
En 21 vagyok,noverem 24. Mindkettonknek van egy 48 negyzetmeteres 2 szobas lakasa. Mindketten egyetemistak vagyunk,dolgozunk es eltartjuk magunkat. Nem mi konyorogtunk a lakasert es sosem vagtunk fel a rokonok,baratok elott.
El lennenk kenyeztetve?
Ha megengedhetik a szulok,hogy lakast vegyenek,akkor miert ne tennek meg? En is ugyanezt tennem a gyerekemmel,ha konkret celjai lennenek az eletben. Az mar mas,ha a gyerek nem
tudja mit akar,de lakast es onallo eletet akar erettsegi utan..
Anyukamtol bocsanatot kertem meg regebben,hogy ilyen sokba vagyunk mire azt mondta,hogy legalabb volt miert mindig dolgozni es tervezni es hala nekunk nem untak halalra magukat.
A 3-4 millios elso kocsit en is tulzasnak tartom,de ez is magandolog. Ha valaki megteheti,hogy maganak 20-30 millios kocsit vegyen,akkor miert venne a szeretett gyerekenek egy 600ezres Astrat?
Miért lenne túlzás...???
Ha telik rá, miért ne?
"elkényeztetik"
Értem, akkor azt kell írni, hogy dögöljenek meg? Ez a megfelelő válasz, kérdező?
Ezt maximum abból a szempontból nem tartom praktikusnak, hogy mi van, ha a gyerek nem ott akar élni ahol vették neki.
De nyilván azt is meg lehet oldani, meg nem mindenkinek van olyan álma, hogy elköltözzön máshova.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!