Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek vannak olyan...

Szerintetek vannak olyan szülők, akik azt szeretnék, hogy a gyereküknek ne legyen saját családja, mert akkor több ideje marad rájuk?

Figyelt kérdés
Nyilván nem saját példa, viszont érdekel, hogy lehet-e ilyen, én még nem találkoztam vele. Van aki ismer ilyeneket?
2023. júl. 3. 11:41
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
92%
Vannak hát! (Nyilván saját példa. Anyám pont ilyen.)
2023. júl. 3. 11:52
 2/24 anonim ***** válasza:
89%

Vannak! Láttam ilyet! Tapasztaltam is! De nem hagytam magam :D

Jellemzően anyák. És nemcsak elvált, egyedülálló anyák.

2023. júl. 3. 12:09
 3/24 anonim ***** válasza:
87%
Régen teljesen elfogadott volt, hogy valamelyik lányt (jellemzően a legfiatalabbat) nem engedték férjhez menni, hogy a szüleiről gondoskodjon inkább. :( Biztos ma is van hasonló, csak nem ilyen nyíltan kimondva.
2023. júl. 3. 12:31
 4/24 anonim ***** válasza:
82%
Van. Az anyósom pont ilyen...megvolt a harcunk. Most vihar előtti csend van már egy ideje.
2023. júl. 3. 12:43
 5/24 anonim ***** válasza:
91%
Én is tudok a rokonságban hasonló családokat, néha a szülők túlélték még a gondozó "gyereket" is. Gondolom ez ilyen full egoista lélekkel lehetséges általában.
2023. júl. 3. 12:44
 6/24 anonim ***** válasza:
92%
Persze. A férjem anyja. Meg is mondta neki, hogy majd akkor lehet csaladja, ha ő meghal, úgyis férfi, neki bármilyen későn lehet. Hát nem így lett. 10 eve vagyunk együtt, de anyósom annyira besérült azon, hogy nem úgy lett, ahogy ő elkepzelte, hogy nem hajlandó találkozni sem velem, se a gyerekekkel. Hát vannak ilyen idióták sajnos.
2023. júl. 3. 12:45
 7/24 anonim ***** válasza:
93%
6os válaszoló. Akár az én anyósomat írtad volna le
2023. júl. 3. 12:48
 8/24 anonim ***** válasza:
90%
Nekem pont ellenkezoleg. Azt akarjak hogy minel hamarabb talaljak valakit (nőjjek fel legyen csaladom, hol lakni) hogy ők elvaljanak és mindenki menjen a sajat utjan
2023. júl. 3. 12:51
 9/24 anonim ***** válasza:
90%
Rengeteg
2023. júl. 3. 13:02
 10/24 anonim ***** válasza:
51%
Én még nem láttam ilyent
2023. júl. 3. 13:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!