Szerintetek vannak olyan szülők, akik azt szeretnék, hogy a gyereküknek ne legyen saját családja, mert akkor több ideje marad rájuk?
Igen. Pl a párom családja.
Az apja sírt, amikor megtudta hogy barátnője lett. Amikor összeköltöztünk, temette magát (depit színlelt, jhaj ő öngyi lesz stb). Könyörgött, hogy menjen haza. Az anyja egy pohár vizet is rákiabált. Ott nálunk ne egyen, ne igyon mert már nem otthon van. Ha vissza költözik akkor ehet, ihat.
Ha ott van náluk (akár 5 percet is) akkor vegye ki a részét a házimunkából (vágja fel a tüzifájukat, hordja egy helyre, nyírjon füvet, kapáljon, menhen velük ide-oda, stb). Inni mert egy kis csapvizet???? 30.000 ft-ot adjon a rezsibe! Ha ott iszik = ott lakik.
A szerelő szerszámait nem adták oda neki. Csak náluk szerelhet.
Mindent bevetnek hogy valahogy oda kössék és megcsináltassanak vele mindent.
Van egy idősebb testvére aki pár évig 1 utcával arrébb lakott az anyjuktól. Soha nem mehetett hozzá az anyjuk. Azóta más vároaban él, a címét se adta meg az anyjáéknak.
Gondolom vele is ezt csinálták, csak ő nem hagyta magát. Nem csicskult be.
Apósom!
Minden baja volt mikor a fia hozzám költözött. Azt kiabálta ránk h mert eltart engem stb.
Miközben az fájt neki h nem hozzájuk vásárol be és nincs kit lehúznia ide fuvar, oda fuvar ez is elromlott, abból is másikat kell venni-vel.
Sejtettük hogy ez áll a háttérben mikor érezhetően nem voltam a szíve csücske, anyósom megerősítette a gyanúnkat.
Nem is értem h egy olyan jó lelkű nő hogy ment hozzá egy ilyen férfihoz 🤔
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!