Szerintetek vannak olyan szülők, akik azt szeretnék, hogy a gyereküknek ne legyen saját családja, mert akkor több ideje marad rájuk?
Figyelt kérdés
Nyilván nem saját példa, viszont érdekel, hogy lehet-e ilyen, én még nem találkoztam vele. Van aki ismer ilyeneket?2023. júl. 3. 11:41
21/24 anonim válasza:
Én nem tudom hogy nálam a teljes otthonmaradás volt-e a cél, vagy csak az, hogy elérhető távolságban, váráson belül maradjak, de voltak ilyen irányú próbálkozások. Sem a lakásvásárlásban nem támogattak, sem semmi másban.
Egyszer jött is a kérdés, hogy én nem-e akarok haza költözni. Hát rohadtul nem akartam.
22/24 anonim válasza:
Van egy haverunk...Neki a családja kb ilyen. 49 éves már és amióta ismerem (15 éve) nem volt nője se.
23/24 anonim válasza:
A szüleim is. Cserébe elköltöztem jóóó messzire, hogy még véletlen se akarjanak rám telepedni. :D
24/24 anonim válasza:
Az ismerősi körben vagy egy srác, akinek az anyja szabályos dührohamot kapott, mikor a srác hazavitte az első barátnőjét (20+ évesen!) bemutatni. Az anyja magából kikelve üvöltötte, hogy nem azért szülte a srácot, hogy valami r*banc elvegye tőle, hanem azért, hogy egész életében őt szolgálja. Mondanom se kell, aznap költözött el a srác, évek óta nem beszélnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!