Édesanyák véleménye érdekelne?
20
Egyár hagyományosabban élő afrikai törzsnél minden probléma nélkül működik, hogy a nőkön is pont annyira nincs ruha, mint a férfiakon.
Ahhoz képest hogy elvileg ők civilizálatlanabban, úgy néz ki a hím egyedek mégsincsenek néha ott egy állat szintjén, hogy két mell láttán egyből szexre gondoljanak...
En sosem hordok melltartot 33 eves vagyok, sosem akartak még megeroszakolni . Nem vagyok sem dagadt, sem ronda.
Melltarto nem a kozizles miatt letezik. Engem zavar , telen kenyelmetlen, nyaron meleg.
Nem hiszem el, hogy 2024-bem még téma , hogy ki mit hord 🤦♀️
Engem az zavar, ha megbámulnak. Így inkább magamra húzom a melltartót. Akit nem zavar, ha megnéznek, tőlem nyugodtan lehet anélkül. Van olyan ruha, amihez hülyén áll a melltartó, esetleg akkor más módon kell megoldani a takarást, már annak akit zavar ha látják.
Egyébként az öltözködés (legyen akármilyen), nem lenne indok arra, hogy a perverzek erőszakoskodjanak.
Pont ma láttam egy nőt..nagyon gáz volt azokkal a szomorúan lógó tacskófülekkel a ruhájában...
Mindenki azt vesz vagy nem vesz fel amit akar, de én nem tenném, nekem közönséges és ízléstelen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!