Édesanyák véleménye érdekelne?
10, őt is biztos azért, mert a saját házában, a saját ágyában nem vett melltartót a hálóing alá , igaz?
És a mások nyilvánosan közlik is a véleményüket, hogy ocsmánynak találják a melleit?
Rengeteg embert látok ocsmánynak az utcán, de nem osztom meg velük, hogy te dagadt vagy, rajtad szrul áll ez a ruha, te meg büdös, lécci fürödj le.
6-os, engem pl mindkétszer kocogás közben akartak megerőszakolni. Nagyon szexi lehettem izzadtan, macinaciban, egy számmal nagyobb pólóban, de oké. Inkább fogd be és edukálódj. Az erőszak nem azért történik, mert a másik melle kilóg, hanem mert az elmebeteg tettes valakit meg akar erőszakolni.
Kérdező: szerencsére senkinek nincs köze ahhoz, hogy viselek-e melltartót vagy sem ;) megjegyzem nincs nagy mellem, szóval gyakorlatilag tök felesleges.
Amúgy is olyan felsőket viselek, amin nem látszik át.
A koktélruhák nagyrésze alá pedig nem is lehet melltartót venni a szabása miatt, plusz azokban amúgy is van szivacs.
16-os, érdekes, a férfiaknak miért nem kell melltartó? Mert... RENGETEG elhízott kövér fickónak 3x akkora a melle mint nekem, az érdekes mód, senkit sem zavar.
A női mell akkor miért? Ja, mert az női is verheted rá a frkad? Inkább ezen kellene elgondolkodni, hogy a férfiak miért ragadtak le ösztönlény szinten.
19es oké akkor ezentúl ne hord felsőt mert a férfiaknak se kötelező..járj meztelen felsőtesttel
17es, nem közlik de azért aki nem vak az látni fogja a lesajnáló pillantásokat meg a háta mögött összeröhögéseket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!