Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Édesanyák véleménye érdekelne?

Édesanyák véleménye érdekelne?

Figyelt kérdés
Rengetegszer tapasztalom a melltartó nélküli “öltözködési stílust”. Akár egy topp vagy gyönyörű elegáns ruha ami alatt nincs melltartó. Viszont már nem csak idősebb de fiatal tini lányoknál is észrevettem. Anyukák nektek mi a véleményetek erről ha pl lányod ?

jún. 25. 15:44
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
86%

10, őt is biztos azért, mert a saját házában, a saját ágyában nem vett melltartót a hálóing alá , igaz?

[link]

jún. 25. 21:22
 12/28 anonim ***** válasza:
82%
Érezze az magát kényelmetlenül, akit zavar egy esetlegesen átsejlő mellbimbó. Én sem ugrom rá egy férfira/tudok a munkámra koncentrálni (általában ezek az ellenérvek), mert tapadós felsőben, kilógó mellszőrzettel, szűk, ágyék formájáb mutató nadrágban stb. van, de még csak le sem fütyülöm. Egyedül üzleti ruházatot igénylő munkahelyi környezetben gondolom, hogy elvárható, amennyiben olyan a dress-code, és emaitt a férfiak is nyakig gombolt ingben-nyakkendőben vannak.
jún. 26. 00:15
 13/28 anonim ***** válasza:
90%
12-es vagyok: és de, nyugodtan mehet melltartó nélkül az is, akinek nem "szépek" a mellei, majd ő eldönti, hogy elég szépek-e, hogy melltartó nélkül közlekedjen (nem, nem irigykedem, nekem kifejezetten szép, formás melleim voltak - most épp szoptatok, szóval majd meglátjuk kb. 1 év múlva melyik tábort fogom erősíteni :D
jún. 26. 00:17
 14/28 anonim ***** válasza:
30%
Nagyon ízléstelen mindenkin
jún. 26. 03:27
 15/28 anonim ***** válasza:
80%
munkahelyemen hordok melltartott de privátban soha .
jún. 26. 05:27
 16/28 anonim ***** válasza:
0%
13as oké eldönti csak ne csodálkozzon ha ocsmánynak találják mások a térdét verdeső lengedező melleit.
jún. 26. 06:06
 17/28 anonim ***** válasza:
91%

És a mások nyilvánosan közlik is a véleményüket, hogy ocsmánynak találják a melleit?

Rengeteg embert látok ocsmánynak az utcán, de nem osztom meg velük, hogy te dagadt vagy, rajtad szrul áll ez a ruha, te meg büdös, lécci fürödj le.

jún. 26. 08:10
 18/28 anonim ***** válasza:
81%

6-os, engem pl mindkétszer kocogás közben akartak megerőszakolni. Nagyon szexi lehettem izzadtan, macinaciban, egy számmal nagyobb pólóban, de oké. Inkább fogd be és edukálódj. Az erőszak nem azért történik, mert a másik melle kilóg, hanem mert az elmebeteg tettes valakit meg akar erőszakolni.

Kérdező: szerencsére senkinek nincs köze ahhoz, hogy viselek-e melltartót vagy sem ;) megjegyzem nincs nagy mellem, szóval gyakorlatilag tök felesleges.

Amúgy is olyan felsőket viselek, amin nem látszik át.

A koktélruhák nagyrésze alá pedig nem is lehet melltartót venni a szabása miatt, plusz azokban amúgy is van szivacs.

jún. 26. 08:32
 19/28 anonim ***** válasza:
91%

16-os, érdekes, a férfiaknak miért nem kell melltartó? Mert... RENGETEG elhízott kövér fickónak 3x akkora a melle mint nekem, az érdekes mód, senkit sem zavar.

A női mell akkor miért? Ja, mert az női is verheted rá a frkad? Inkább ezen kellene elgondolkodni, hogy a férfiak miért ragadtak le ösztönlény szinten.

jún. 26. 08:34
 20/28 anonim ***** válasza:
0%

19es oké akkor ezentúl ne hord felsőt mert a férfiaknak se kötelező..járj meztelen felsőtesttel

17es, nem közlik de azért aki nem vak az látni fogja a lesajnáló pillantásokat meg a háta mögött összeröhögéseket.

jún. 26. 15:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!