Szerintetek mennyire normális adott esetben, ha egy 16 éves srác hétvégente átmegy a barátaihoz videojátékozni, esetleg kirándulni, jól érezni magukat?
9
Nem kéne 16 évesen cigizni. Átkozni fogod majd magad, hogy rászoktál. Drága, büdös, egészségtelen és undorító.
Ez lenne a normális, kivéve, hogyha olyan introvertált könyvmoly és betűmoly, mint én :D
Aki szerint nem oké, hogy a gyereket haverozik, majd a sajátjánál megtiltja.
Teljesen normális! Egy 16 évesnek jót tesz, ha kijár, vannak barátai. Az én szüleim nagyon korlátoztak mindig is, sok évig boltba se mehettem el egyedűl, így közel 17 éves koromra nagy nehézséget jelent emberekkel beszélnem, vagy barátkoznom. Nem tudok sok ideig emberek között lenni, mert túlterhelt leszek.
Úgy érzem, ha szüleim engedtek volna egy kis szabadságot nekem, hogy megismerjem a világot, tapasztalatokat szerezzek, akkor sokkal szociálisabb lennék.
És jól csinálod, örülök, hogy nem zárod be a fiad a négy fal közé, hanem engeded hogy jól érezze magát! Ilyen korban teljesen rendben van, sőt, kell is hogy tapasztaljon dolgokat, eljárjon a barátaival. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!