Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek mennyire normális...

Szerintetek mennyire normális adott esetben, ha egy 16 éves srác hétvégente átmegy a barátaihoz videojátékozni, esetleg kirándulni, jól érezni magukat?

Figyelt kérdés
Az egyik az én fiam, sosem volt ez kérésem, de mindig pontosan 21:00 órára hazaér, egyébként sosem isznak, drogoznak, dohányzás van egyedül ami rossz, amiről tudok is.

jún. 23. 17:04
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
48%

9

Nem kéne 16 évesen cigizni. Átkozni fogod majd magad, hogy rászoktál. Drága, büdös, egészségtelen és undorító.

jún. 24. 03:04
 12/17 anonim ***** válasza:
94%

Ez lenne a normális, kivéve, hogyha olyan introvertált könyvmoly és betűmoly, mint én :D

Aki szerint nem oké, hogy a gyereket haverozik, majd a sajátjánál megtiltja.

jún. 24. 08:13
 13/17 anonim ***** válasza:
89%
11-es, azt hiszed ez érdekli bármelyik 16 évest? :D
jún. 24. 08:17
 14/17 anonim ***** válasza:
77%

Teljesen normális! Egy 16 évesnek jót tesz, ha kijár, vannak barátai. Az én szüleim nagyon korlátoztak mindig is, sok évig boltba se mehettem el egyedűl, így közel 17 éves koromra nagy nehézséget jelent emberekkel beszélnem, vagy barátkoznom. Nem tudok sok ideig emberek között lenni, mert túlterhelt leszek.

Úgy érzem, ha szüleim engedtek volna egy kis szabadságot nekem, hogy megismerjem a világot, tapasztalatokat szerezzek, akkor sokkal szociálisabb lennék.

És jól csinálod, örülök, hogy nem zárod be a fiad a négy fal közé, hanem engeded hogy jól érezze magát! Ilyen korban teljesen rendben van, sőt, kell is hogy tapasztaljon dolgokat, eljárjon a barátaival. :)

jún. 25. 00:07
 15/17 anonim ***** válasza:
63%
Abnormális, napi 24 órán át a telefonját kéne bacogatnia...
jún. 25. 20:09
 16/17 anonim ***** válasza:
79%
Este kilencre mindig hazaér...tényleg nem látom, hogy hol itt a probléma. Engem nagyon ritkán engedtek el bárhova is, iszonyatosan bánom, hogy nem álltam ki magamért, pedig még csak nem is bulizni akartam menni, hanem átmenni egy barátnőmhöz vagy ahhoz, akivel jártam. Itt vagyok most 22 évesen, magányosan. Ha azt akarod, hogy a fiad ne idegedjen el a kortársaitól, az emberektől, akkor nem szidod őt azért, hogy a barátaival tölt időt, mert ez teljesen normális. Más ilyen korú gyerek sokkal később jár haza, sokszor azt sem mondja el, hogy hova megy vagy hazudik róla. Örülj, hogy a fiad időben jár haza és igazat mond neked, lehetőleg ne veszítsd el a bizalmát azzal, hogy haragszol érte a barátaival töltött idő miatt! :)
jún. 25. 20:47
 17/17 anonim válasza:
Örülj neki hogy nem depressziozik egyedül a szobajaba mint a mai fiatalok nagyrésze
júl. 17. 22:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!