Ennek hogyan vethetnék véget?
18L
Apum szlovák munkatársai szombatonként átjönnek hozzánk ide Vácra. Bejönnek, apu megkínálja õket kávéval, mukott sem értek a beszélgetésbõl, de annyit látok hogy nevetgélnek is.
Mondtam apunak és anyunak a problémát, de csak lehordtak azért hogy ne szóljak bele semmibe.
Tanácstalan vagyok;
Leginkább úgy lehet ennek véget vetni, hogy felfogod, nem Te döntöd el, kiket hívhatnak meg a szüleid a saját házukba és a legkevésbé se kellene beleavatkoznod abba, apukád kivel kávézik a nappalitokban.
Tanulj meg alkalmazkodni, viselkedni, ez a kulcs.
Mi a baj? Hogy nem érted őket vagy hogy ott vannak?
Ha az, hogy nem érted őket, akkor vagy tanuld meg a nyelvet, vagy hagyd ott őket.
Ha az, hogy átmennek minden szombaton... Ezt valamilyen szinten meg tudom érteni. Én elég antiszociális vagyok, nagyon nem ürölnék, ha minden szombaton vadidegeneket kellene kerülgetni a otthon. De mivel ez anyudék háza, így nem tudsz mit csinálni. Bezárkózol vagy elmész otthonról.
Mi ezzel a baj? Nem érted? És? Akkor véget kell ennek vetni? Miért?
🤣🤣🤣 Nagy a baj fejben.
https://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__szulo-gy..
Nem unalmas még a gonosz nemtörődöm szülők szegény kislánya téma?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!