Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Normális hogy anyukám velem...

Normális hogy anyukám velem alszik a nagy melegben mert csak az én szobámban van klíma? 42 f

Figyelt kérdés

Együtt lakunk. Tegnap este bejött a szobámba, hogy ő ezt nem bírja, ma itt alszik velem. Klíma nélkül én sem tudok aludni sajnos, anyukámat eddig nem érdekelte hogy legyen klíma a szobájában . Tavaly gyűjtöttem össze rá, hogy legyen a saját szobámban. Akartam a nappaliba meg anyámhoz is de nincs rá pénzem most.

Ti megengednétek hogy amig ilyen meleg van együtt aludjatok?

Az a baj hogy kicsi az ágyam alig férünk rajta el.

jún. 21. 12:21
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
20%

Kétlem, hogy egy nyitott ajtó ne hűtene lentebb egy melletti helyiséget...., de ha nem és fogjuk rá csak az egy szobában vele eset lehet,

Akkor ha az tényleg csak ritkább eset és nem àllandó rendszer, akkor nehogy már ne bírd ki!

Menedékházban szállták már meg? Én igen, kétszer a magas-tàtrában, mint a heringek aludtunk polifoamokon a földön. Azt a masszív lábszagot sosem felejtem, de túléltem, hidd el!

Anyád meg mégiscsak a zanyád! Belőle jöttél ki,te!

jún. 21. 13:13
 12/33 anonim ***** válasza:
74%

Az a nem normális, hogy 42 éves korodra csak egy szobád van a mamahotelban.

Ha a szituációt nézzük, de, ebben a helyzetben normális. Egy idösebb ember már amúgy is nehezebben bírja a meleget.

jún. 21. 13:19
 13/33 anonim ***** válasza:
96%
Ha ez nem kamu - amit kétlek - , akkor itt az a leggázabb, hogy 42 évesen idegenektől várod, hogy megmondják neked, hogy merheted-e közölni az anyáddal, hogy nem akarsz vele egy ágyban aludni! -.-
jún. 21. 13:31
 14/33 anonim ***** válasza:
87%
Mekkora kamu kérdés. 😂 Vége az iskolának, már most látszik. 🤯
jún. 21. 13:38
 15/33 anonim ***** válasza:
94%
Légy jó gyerek és menj le a földre aludni.
jún. 21. 13:52
 16/33 anonim ***** válasza:
81%

Valamit rosszul csinálsz, ha lakbér nélkül sem tudsz félretenni semmit, akár egy második klímára. Minden hónapban feléled a 290 ezret? El sem tudom képzelni, hogyan.

Gyors megoldásként tegyél egy matracot a szobába, ha elfér egy aludj ott.

jún. 21. 14:15
 17/33 anonim ***** válasza:
93%

Klíma nélkül én sem tudok aludni sajnos

tehát tavalyig nem aludtál?

jún. 21. 14:21
 18/33 anonim ***** válasza:
82%

Normális hogy valaki 25 fok felett nem tud aludni és kínjában bekereszkedik hozzád

Csak mondanám hogy Japánban 20 négyzetméteren lakik egy család

30 négyzetméteren már a nagyiék is

jún. 21. 14:41
 19/33 anonim ***** válasza:
98%

Az, hogy bekéretőzik a szobádba, mert nem bírj a hőséget, hát kellemetlen, de pár napig kibírható. Na de hogy az ágyadba is, az nonszensz. Nincs egy matrac a házban..? Egymásra rakható takarók, stb?

(Inkább a fürdőkádban aludnék, semmint anyámmal..)

jún. 21. 15:11
 20/33 anonim ***** válasza:
67%

"kicsi az ágyam alig férünk rajta el."

Hát persze. Hiszen köztudott, hogy a nagy melegben az embernek kifejezett jól esik, ha az anyjával szorosan összebújva alhat, legalább melegítik egymást, és nem fáznak. Ugye? ... vagy csak nem dolgoztad ki eléggé a kamukérdést.

jún. 21. 15:24
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!