Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy mondanád el apádnak?...

Hogy mondanád el apádnak? Részletek lent...

Figyelt kérdés

Édesanyám és édesapám elváltak. Apámnak új barátnője van. (nem élnek együtt).. Körülbelül egy hónapja mutatott be neki..

Én jóban vagyok anyámmal és apámmal is. Nem a bosszú vezérelt, vagy bármi rossz szándék egyszerűen megtörtént...

Egy ferde este után lefeküdtünk az új barátnőjével (sokkal fiatalabb nála, majdnem egy idős velem).. Ő kezdeményezett és hát egy kicsit ittas is voltam és megtörtént... Elég kellemetlenül érzem így már a közelükben magam... Anyám is látja rajtam hogy valami nincs rendben.. Hogyan kellene elmondanom neki? És anyámnak elmondjam? Elmondjam neki egyáltalán, vagy mit kéne tennem ebben a helyzetben?

jún. 20. 11:02
1 2 3 4
 21/39 Szervizmérnök úr ***** válasza:
6%

Szerintem életszerű a történet és a kérdező reakciója is.

Ezt ismerem én is, amikor csak a tényeket adtam elő és belém kötöttek olyanok (vagy minimum egy félnótás), amelyiknek bizonyára valami baj lehetett a fejében.

Egyébként ez pont a paranoid konteósokra jellemző, szerencsétlenek elhisznek bármit, ami nem is életszerű, de pont a valósággal állnak hadilábon.

Egyszerűen fordítva vannak összerakva, de a másikat nézik bolondnak.

Némelyiknél ez olyan szintre fokozódik, hogy ő ezotéria-hívő és szellemeket is lát, földönkívüliekben is hisz (rosszabb esetben már be is mutatkoztak neki az idegenek).

De ő engem néz szabályosan hülyének, mert én azt mondom, hogy ő egy pszichiátriai eset.

Nem hiszed el, mik vannak.

Téma kapcsán nincs különösebb tennivalód és bűntudatra sincs ok.

Az evolúció hozadéka, hogy mindent felülír a két nem közötti vonzalom.

Ha a fiam megcsinálná a barátnőmet, maximálisan meg tudnám érteni.

Igazából nekem sem volt soha gátlásom, ha oda kellett tenni, ami odavaló.

Csak szex, ami természetes.

jún. 20. 12:26
 22/39 anonim ***** válasza:
93%

Nem rosszból mondom, de neked már lassan fel kéne keresned egy pszichológust.

jún. 20. 12:37
 23/39 anonim ***** válasza:
95%

"Apádnak mondd el négyszemközt, hogy nagyon sajnálod"

Aha, persze. És az Öreg ráébred, hogy egy gerinctelen férget nevelt évtizedekig. Mert azért valljuk be, jóérzésű ember NEM dugja meg az apja barátnőjét, még ha a nő rámászik ezerrel, akkor sem. Inkább elmenekül. Mintsem fájdalmat okozzon az Édesapjának. Annyi tisztelet az apja iránt minden jóérzésű emberben van. A kérdezőt kivéve.

jún. 20. 14:25
 24/39 anonim ***** válasza:
92%
Nem kell mondani semmit, örülj hogy nem lett terhes.
jún. 20. 14:33
 25/39 anonim ***** válasza:
83%
Sok volt a poresz kiskamus
jún. 20. 14:47
 26/39 anonim ***** válasza:
88%

mert úgy is kiderül minden előbb utóbb

Aha, mert a pipi majd biztos elmondja a papinak, hogy félredugott... Más meg ugye nem tudja.

jún. 20. 15:16
 27/39 anonim ***** válasza:
69%
De ha egyszer összeveszik a nő a papával, vagy vmiért berág és bosszúból még ezt a sztorit is előhozza, csak persze a saját szájíze szerint alakítva, az sokkal rosszabbul jön ki. Meg joga van szegény apukának tudnia, milyen emberek veszik körül. Ha jót akar neki a gyereke, akkor elmondja, mégha ő szarul is jön ki a történetből.
jún. 20. 15:29
 28/39 anonim ***** válasza:
0%

"Mivel a kis barátnője kezdeményezett, jó ha tudja kivel állt össze."

És miért is baj, ha egy nő kezdeményez?

Kellemetlen a szitu, de senki nem tett olyant, ami miatt "rossznak" kéne magát érezni.

Kérdező, mondd el apadnak, ne X idő után legyen neki meglepetés. Nem kell mentegetőznöd. Neked sem és a nőnek sem.

jún. 20. 15:46
 29/39 anonim ***** válasza:
90%
28 te nem vagy százas. Nem az a baj, hogy ha egy nő kezdeményez. De ez a nő a saját pasijának a fiára mászott rá. Ha neked nem gond a hűtlenség, remélem veled is megcsinálják hasonlóképp,hogy valamelyik közeli szeretteddel mennek félre, aztán majd megmondjuk neked, hogy ők nem csináltak semmi rosszat.
jún. 20. 15:52
 30/39 anonim ***** válasza:
100%

De ez a nő a saját pasijának a fiára mászott rá.

És az a saját fiú meg szó nélkül hagyta.

jún. 20. 15:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!