Ha valaki mondana neked pár évvel ezelőtt valamit, aztán évekkel később az ellentétét tenné... (hosszú, lent részletezem)?
Figyelt kérdés
Ha valaki, akivel egy bizonyos okból nem szakíthatod meg teljesen a kapcsolatot, azt mondta neked évekkel ezelőtt pimasz stílusban, hogy ő "nem akar veled semmilyen kapcsolatot". Ennek ellenére pont ő próbálna egy-két évvel később közeledni hozzád, te azt hogyan reagálnád le? Elvárnád, hogy le legyen tisztázva,hogy miért mondta, amit mondott évekkel ezelőtt, és elvárnál egy apró bocsánatkérést az akkori szavaiért? Vagy elfogadnád, hogy biztos ő is átgondolta,lehiggadt, most már másképp látja, így hát fátylat rá, nem kell, hogy átbeszéljük és elnézését sem kell kérnie a történtekért, és elfogadod a közeledését? (Nagyon részleteket nem szeretnék írni, hogy ne legyen felismerhető. A lényeg, hogy ő jelentette ki, hogy nem akar kapcsolatban maradni, aztán ő az, aki minden magyarázat és bocsánatkérés nélkül akar újra kapcsolatba kerülni veled. Mit tennél?)jún. 12. 21:53
1/4 A kérdező kommentje:
Annyi infó még, mert így pont a lényeg hiányzik, hogy akinek mondták ezt, az igazából semmi olyan borzasztó dolgot nem követett el, amivel kiérdemelte volna, hogy ezt a mondatot kapja az arcába.
jún. 12. 22:04
2/4 Metionin válasza:
Én leráztam. Hajdani legjobb barátnőm egy számomra erkölcsileg kifogásolható döntést hozott, majd amikor nem tapsikoltam hogy milyen jól döntött, közölte, hogy csak irigy vagyok rá és nem akar többet beszélni velem. Utána látványosan nyalni kezdett olyan embereknek, akik régebben őt lenézték és bántották, én védtem meg mindig. Nagyjából egy év múlva jelentkezett, hogy tényleg rosszul döntött, épp a rossz döntés levét issza, meglátogatnám-e meg hogy legyek a gyereke keresztanyja. Válaszoltam, hogy forduljon nyugodtan azokhoz, akiknek nyalt miután engem kizárt az életéből.
3/4 anonim válasza:
Nem, nem várnék el magyarázatot, sem bocsánatkérést. Valamiért ő akkor ezt kinyilatkoztatta, akkor valószínűleg előbb utóbb lenne megint valami ami miatt eltávolodnánk. Én ezt a kapcsolatot mellőzném, nimcs mindig happy end, vállaja a következményeket (és ez nem a megbocsátásról szól, megbocsátani lehet ettől még)
4/4 anonim válasza:
Nem szeretem az ilyen dedós drámákat úgyhogy ignorálnám az illetőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!