Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy mondanád el apádnak?...

Hogy mondanád el apádnak? Részletek lent...

Figyelt kérdés

Édesanyám és édesapám elváltak. Apámnak új barátnője van. (nem élnek együtt).. Körülbelül egy hónapja mutatott be neki..

Én jóban vagyok anyámmal és apámmal is. Nem a bosszú vezérelt, vagy bármi rossz szándék egyszerűen megtörtént...

Egy ferde este után lefeküdtünk az új barátnőjével (sokkal fiatalabb nála, majdnem egy idős velem).. Ő kezdeményezett és hát egy kicsit ittas is voltam és megtörtént... Elég kellemetlenül érzem így már a közelükben magam... Anyám is látja rajtam hogy valami nincs rendben.. Hogyan kellene elmondanom neki? És anyámnak elmondjam? Elmondjam neki egyáltalán, vagy mit kéne tennem ebben a helyzetben?

jún. 20. 11:02
1 2 3 4
 1/39 anonim ***** válasza:
88%
Hallgass. Az lesz a legjobb mindenkinek. A csajnak se hozd szóba, négyszemközt se, mintha mi se történt volna. Már persze ha nem akartok folytatást, de az már egy másik sztori.
jún. 20. 11:08
 2/39 anonim ***** válasza:
14%
Próbálkozz még nála, hátha lehet ebből valami komolyabb, ha már a vonzalom megvan.
jún. 20. 11:11
 3/39 anonim ***** válasza:
87%
Jézusom, kezdődik a szünet...
jún. 20. 11:14
 4/39 anonim ***** válasza:
88%
Nézd meg, nincs-e valami nyári napközis tábor, unalom ellen.
jún. 20. 11:19
 5/39 anonim ***** válasza:
85%
Menjél diákmunkázni.
jún. 20. 11:25
 6/39 A kérdező kommentje:
Ahhoz képest hogy nekem kell elfoglaltságot keresnem mert elvileg unatkozom ti válaszoltak olyan kérdésre amihez érdemi választ nem tudtok hozzáfűzni (tisztelet a kivételnek) és csak kötekedni jöttök.. aki értelmes választ ad/adott annak köszönöm..
jún. 20. 11:26
 7/39 anonim ***** válasza:
75%
😂😂😂😂😂kamuherceg
jún. 20. 11:28
 8/39 A kérdező kommentje:
Gratulálok. Kár volt tanácsot kérnem itt. Remélem büszkék vagytok magatokra hogy valakinek problémája van tanácsot kér ti meg csak szórakoztok rajta.. tovább lehet görgetni...
jún. 20. 11:34
 9/39 anonim ***** válasza:
56%
12 éves a "barátnője" az öregednek? Wow. A legkisebb gond a megcsalás szvsz.
jún. 20. 11:35
 10/39 A kérdező kommentje:
28vagyok van állásom is de ti nyilván tudjátok.. olyan okosak vagytok...
jún. 20. 12:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!