Megbuktam töriből és azt mondták a szüleim hogy egész nyáron nem mehetek sehova és otthon tanulok. Mit csináljak?
21-es, nem nincs olyan.
Hogyha megtanulod az anyagot, akkor nem fog pofára osztályozni, hiszen a dolgozatokban ott van a helyes válasz.
Ezzel csak azok takaróznak, akik lusták, mint a dög, bsznak tanulni, de "jaj, a tanárnak nem vagyok szimpatikus".
Nem, kicsi, az a baj, hogy szrsz a tanulásba, azért buksz meg, nem azért, mert a tanárnő pikkel rád. ;)
Nem a tanár a hibás, hanem te nem tanultál :D Ennyi a helyzet.
Én is volt, hogy épphogy átcsúsztam kettessel, de tény, hogy abban a félévben halálosan nem érdekelt pont a töri. Ki sem nyitottam a könyvet az első 2,5 hónapban :D
Nem te vagy az első a világtörténelemben aki bukott történelemből. Bár sokaknak sikerült megszerezni belőle a kettest de neked miért nem jött ez össze?
Lusta voltál?
Javaslom hogy tanulj, mert töriből szerintem könnyű összeszedni a kettest.
24.
Saját példàt írtam.
Igaz, én az angollal kapcsolatban, de szerintem releváns tapasztalat.
Szóbeli felelet: -1 jeggyel rosszab, mert rosszul ejtettem ki egy szót, -1 jeggyel roszabb mert megállok gondolkozni. -1 jeggyel roszabb, mert "3 kiló sajtot nem vehetsz".
Írásbeli felelet az más volt. Ott simán lehúzta a szót, majd felé írta ugyan azt, vagy az egész levelem áthúzta, mert rosszul kezdtem a megszólítást. Persze anyámnak hiába mondtam, mindig mondta, hogy bemegy, de sose ment. Nem akart balhézni.
Szervusz.
Kérlek, keress fel.
Segíthetek rajtad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!