Mit csináljak ha a szüleim 18 évesen nem engedik nekem, hogy elhagyjam a házat?
18 éves fiú vagyok és igazából kb úgy élek, mint Aranyhaj a mesében..
2019 végén kénytelen voltam otthagyni az iskolát, mert ahova jártam kikészített és a szüleim nem engedték meg nekem, hogy váltsak.
( akkor ugye még 18 alatt voltam )
Előtte is 97%-ban csak iskolába jártam, de miután vége lett számomra az iskolának azóta tényleg nem járok sehova..
Nekem ez így nem jó.
Emberek közé szeretnék járni.
De a szüleim nem engedik, mert állítólag csúnya vagyok amiatt, mert idegi alapon sokat fogytam..
Konkrétan nem engednek ki a kapun, amikor egyedül akarok menni valahova.
Testvéreimmel néha kijutok a házból, de ők sem túl társasági emberek és többgyerekes anyukaként nincs sok idejük velem foglalkozni.
Lelki terrorban nőttem fel, ami a mai napig tart.
Ha hízik akkor engednek, de egy ilyen mérgező környezetben esélyem sincs hízni..
Megszöknék, de nincs hova költöznöm.
Egyszer amikor nem figyeltek kinyitottam a kaput és el akartam menni.
Találkozni akartam valakivel.
Észrevették és vissza kellett mennem a házba..
Mivel nincs semennyi szociális életem, ezért az online világban szerzett ismeretségeimmel kompenzálom.
Vannak netes barátaim, csak messze és ez így nem az igazi..
Igazából nagyon bizonytalan vagyok, amikor néha kilépek a házból, mert a szobámban nőttem fel és álomvilágba menekültem a kegyetlen valóság elől..
18 éves vagyok, élni szeretnék végre már!
De mit tehetnék?
Mindenki segítő jellegű válaszát nagyon köszönöm!
☺️
Ha konkrétan nem engednek ki, az bűncselekmény.
Hízni meg eszedbe ne jusson, a háj ronda. Inkább eddz és táplálkozz helyesen és igyál sokat. Az izom szép.
Milyen magas vagy és hány kg? Van valamilyen betegséged, mentális problémád?
A testvéreid is ilyen körülmények között nőttek fel? Nem tudod az ő segítségüket kérni? Ők hogy nőttek fel?
Mivel 18 évesen jogilag felnőtt vagy már,ezért bármikor elhagyhatod a házat.
Tudnod kell,hogy már rendőrökkel nem vitethetetnek haza.
Így csak ők tudnak téged saját kezüleg visszaránagtni. De te ezt ne hagyd!
"Ha hízik akkor engednek, de egy ilyen mérgező környezetben esélyem sincs hízni.."
Na,ezt most nem értem. Hogy ha te HÍZOl,akkor elengednek? Ez most komoly??
Felhívod a rendőrséget, és elmondod, hogy fogságban tartanak. Máris vége.
Mondd csak, biztos, hogy nem állsz gondnokság alatt valami pszichés betegség miatt?
És HOVÁ mennél és főleg MIBŐL ÉLNÉL?
Ha nem vagy retardált, miért nem lépsz be a katonasághoz? Lakhatás, kaja, pénz, csajok,...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!