Mit csináljak ha a szüleim 18 évesen nem engedik nekem, hogy elhagyjam a házat?
18 éves fiú vagyok és igazából kb úgy élek, mint Aranyhaj a mesében..
2019 végén kénytelen voltam otthagyni az iskolát, mert ahova jártam kikészített és a szüleim nem engedték meg nekem, hogy váltsak.
( akkor ugye még 18 alatt voltam )
Előtte is 97%-ban csak iskolába jártam, de miután vége lett számomra az iskolának azóta tényleg nem járok sehova..
Nekem ez így nem jó.
Emberek közé szeretnék járni.
De a szüleim nem engedik, mert állítólag csúnya vagyok amiatt, mert idegi alapon sokat fogytam..
Konkrétan nem engednek ki a kapun, amikor egyedül akarok menni valahova.
Testvéreimmel néha kijutok a házból, de ők sem túl társasági emberek és többgyerekes anyukaként nincs sok idejük velem foglalkozni.
Lelki terrorban nőttem fel, ami a mai napig tart.
Ha hízik akkor engednek, de egy ilyen mérgező környezetben esélyem sincs hízni..
Megszöknék, de nincs hova költöznöm.
Egyszer amikor nem figyeltek kinyitottam a kaput és el akartam menni.
Találkozni akartam valakivel.
Észrevették és vissza kellett mennem a házba..
Mivel nincs semennyi szociális életem, ezért az online világban szerzett ismeretségeimmel kompenzálom.
Vannak netes barátaim, csak messze és ez így nem az igazi..
Igazából nagyon bizonytalan vagyok, amikor néha kilépek a házból, mert a szobámban nőttem fel és álomvilágba menekültem a kegyetlen valóság elől..
18 éves vagyok, élni szeretnék végre már!
De mit tehetnék?
Mindenki segítő jellegű válaszát nagyon köszönöm!
☺️
5-nek..
Menjen, nem vihetik haza rendőrők se?
Feljebb írja, nincs hova mennie. Mire is biztatod akkor?
Gondolkozol?
Könyörgöm, ne hallgass a 2. idiótára.
gondolom az a nyomorult anorexiás lehet, aki ide írogat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!