Beszélnétek róla?
Figyelt kérdés
11 éves kislányom rajfüzetében biszexualitáshoz kapcsolódó,büszkeséget sugalló rajzokat találtam,soha nem volt ilyesmiről szó itthon,nincs is meleg a családban,nem tudom,hogy hozzam fel.jún. 17. 19:53
11/19 SZTANN válasza:
Ez még semmit sem jelent, egy 11 évesnek tetszhet a szivárvány, meg a buliról hallhatott valamit... De mindenképpen itt az ideje, hogy legyen szó róla otthon. Egyébként is 11 éves kislánnyal már kell beszélgetni a nemiségről, a saját testének fejlődéséről (mielőtt még magától megtapasztalná!), akkor is, ha eddig soha semmiről nem kérdezett. És ennek során természetesen szóba kerülhet a "másság", de csak érintőlegesen, nem kihangsúlyozva.
12/19 anonim válasza:
Hát de miért nem volt Soha ilyenről szó? Attól még hogy nincs, vagy nem tudod, hogy van LMBTQ tagja a családnak, még ajánlott erről beszélni, márcsak azért is mert találkozni fog vele sorozatokban, filmekben, barátaival beszélgetve, vagy esetleg saját megélése alapján, és illene kb. tudnia betájolni, hogy "hogy álljon hozzá". Hát kérdezz a rajzról, amit látsz...
13/19 anonim válasza:
kerdezd meg tole hogy tudja-e mit jelent a pride meg a szivarvany. ha tudja, ha nem, el kell neki rendesen magyarazni mi az. nem gaz ha meleg valaki vagy eppen az ellenkezoje (nem tudom te homofob vagy e vagy sem).
14/19 anonim válasza:
Manapság egy 11 éves már simán tudja ezeket a dolgokat.
15/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Beszéltünk róla.Valóban az interneten találkozott vele és megtetszettek neki a színek.
jún. 18. 05:16
16/19 A kérdező kommentje:
Sokat látta az interneten.Nem vagyok homofób,de tisztázni akartam,hogy a nemi irányultság nem divat alapján alakul ki,nem azért mert épp ez a menő.De a propaganda nagyon efelé visz.
jún. 18. 07:14
17/19 anonim válasza:
Kérdés: mondta, hogy nézz bele a rajzfüzetébe, vagy "kíváncsi voltál"?
Én is rajzolgattam gyerekként, kamaszkorom óta pedig novellákat-regényt írok, de ha bárki "belenézett" volna a doksikba a megkérdezésem nélkül a halál fszára küldöm el, mert ez magánügy.
amennyiben iskolai feladat, oké. Ha megmutatja, oké. De önkényesen belekukkantani az gáz.
18/19 anonim válasza:
Kérdezö: "propaganda" miatt SENKI NEM LESZ meleg, olyan nincs, hogy errefelé visz a propaganda!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!