Beszélnétek róla?
Figyelt kérdés
11 éves kislányom rajfüzetében biszexualitáshoz kapcsolódó,büszkeséget sugalló rajzokat találtam,soha nem volt ilyesmiről szó itthon,nincs is meleg a családban,nem tudom,hogy hozzam fel.jún. 17. 19:53
1/19 anonim válasza:
Maximum azt kérdezném meg, hogy nem-e nézett bele itthon pár olyan képregénybe, amiről arról volt szó, hogy "majd később".
(Hogy értsed is, hogy mik vannak itthon: [link] )
De amúgy nem.
"biszexualitáshoz kapcsolódó,büszkeséget sugalló rajzok" alatt amúgy mit kell érteni?
2/19 A kérdező kommentje:
Szivárványos ruhában pride feliratokkal
jún. 17. 20:05
3/19 A kérdező kommentje:
Nem akarom így hagyni,szerintem azt semm tudja mi az
jún. 17. 20:06
4/19 anonim válasza:
#3 Szerintem meg a mai világban már globálisan jelenlévő politikai propagandáknak, videóknak, és különböző társadalmi, illetve etnikai közösségek népszerűsítésének köszönhetően meg bőven tudja, hogy az micsoda. 0-20 órát a telefont nyomkodja az én 12 éves öcsém is. Szerinted nem tudják már rég ezeket?
5/19 anonim válasza:
A szivárványt a kislányok alapvetően szeretik. Színes, tündéres, minden. Ebben nincs semmi nagy dolog.
A feliratot biztos látta valahol, de annyit jelent neki, mint tegy sima pólós felirat. Egy random angol szó, amikbe néha-néha belefut.
Ha ennyire rá vagy stresszelve, magyarázd el neki.
6/19 A kérdező kommentje:
Persze,nem úgy értettem,hanem, hogy felszínének tudja mi az.Hogy ez nem egy divat mint,hogy milyen ruhát vesz fél.
jún. 17. 20:32
7/19 anonim válasza:
A helyedben nem problémáznék ezen, valahonnan hallott a témáról vagy csak tetszett neki az optika.
8/19 anonim válasza:
1. A szivárvány nem a biszexuálitásra, hanem a homoszexualitásra utal.
2. A pride szó meg eleve nem szexuális tartalmú
9/19 anonim válasza:
#8 Ne legyünk naivak.. Szivárvány, és mellé Pride felirat? Biztosan magától jött neki ez, nem valami tiktok, youtube videóból, vagy akár osztálytársaktól....
10/19 anonim válasza:
Vagy iskolai feladat volt. De egyébként nem értem, miért probléma egyáltalán?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!