Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mennyire normális ilyet...

Mennyire normális ilyet mondani a családban?

Figyelt kérdés
A nővérem 12 évvel idősebb nálam, én 16 vagyok, ő 28. Most 8 hónapos a lányuk, és sokszor szokták áthozni, meg minden, de tegnap este aludt itt először. Az ebédlőasztalnál ülve a férjére nézett, és kérdezte, hogy “Te elhiszed, hogy van egy szabad esténk kettesben?” Erre a férje csak mosolygott. Anyu meg mondta, hogy “na menjetek gyerekek, mi itt jól elleszünk, csak csajok, igaz? (Itt a babát simogatta meg nem tudom) Jó szórakozást.” “Köszi anyu!” És már szedték is a cuccukat, még elbúcsúztak a babától, és mindenkitől, aztán mentek is. Anyu konkrétan jó “szórakozást” kívánt nekik?😂 Mindenki tudja mit csináltak “kettesben”…. 🙃 Ez csak nekem beteg kicsit? Normális egy családban így a szexről beszélni?

jún. 14. 09:57
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
90%

Szexelni speciel lehet egy nap nagy részében alvó csecsemő mellett, max nem több óra hosszú szeánszokat.

Ellenben esélyesen ezer éve nem voltak kettesben egy moziban, színházban, étteremben, szórakozóhelyen vagy csak lazultak otthon, nem a gyerek minden rezdülését figyelve.

Ezért nem kell gyerekeknek beleokoskodni a felnőttek dolgába.

jún. 14. 11:53
 12/31 anonim ***** válasza:
67%
Azt hittem az lesz a történet vége, hogy téged az zavar, hogy rádsózták a babát. . .
jún. 14. 12:38
 13/31 anonim ***** válasza:
97%

16 évesen nyilván nem érted hogy a gyerek miatt nincs idejük elmenni hogy együtt sehová moziba mondjuk vagy csak sétálni együtt nyugodtan baba sírás nélkül

Ezt kb olyan mint amikor te várod a nyári szünetet

Amúgy nem értem a gondod mi van akkor ha szexelni akarnak örülj neki hogy jó a kapcsolatuk

jún. 14. 13:01
 14/31 anonim ***** válasza:
96%

Rossz az aki rosszra gondol. Lehet alszanak, mert ki tudja mióta nem pihentek egy jót 😅 Ha gyereked lesz, majd megtudod, hogy egy jobb alvásért eladnád a lelked is.

Amúgy ha mégis szex lesz, az miért volna kellemetlen? A gyereket se a káposztalevél alatt találták. Nem legyél már ennyire prűd...

jún. 14. 13:23
 15/31 A kérdező kommentje:
Ennél rosszabb is volt, mert mikor született a kiscsaj, akkor anyunak nevetve mesélték el, hogy elhatározták szilveszterkor, hogy 2023ban szeretnének gyereket, de ha a 40 hetet a onnan visszaszámoljuk, valószínű pont akkor is csinálták…😬
jún. 14. 13:41
 16/31 anonim ***** válasza:
87%
Ez most valami kamu kérdés?
jún. 14. 13:45
 17/31 anonim ***** válasza:
100%
Szóval tényleg 12 éves vagy... Tudtad, hogy még csak nem is használhatod ezt az oldalt?
jún. 14. 13:45
 18/31 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem szexelni mentek. Azt bármikor tudják, amikor alszik a kicsi.

Én a helyükben színházba, étterembe, koncertre, sétálni mennék stb. Egyszóval kikapcsolódni mennék, de ha szexelnek, azzal sincs gond, felnőtt emberek.

jún. 14. 13:55
 19/31 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező, nagyon gyerek vagy még. Ha felnősz, családod, gyereke(i)d lesz(nek), akkor megtanulod értékelni ezeket a dolgokat.

Édesanyád nagyon kedves, és rendes asszony, hogy elvállalja a kicsit.

És igen, nagyon jól esik a sz*x a gyerekeseknek is, különösen, hogyha nem kell azt lesni közben fél szemmel, hogy felébred-e a melletted alvó gyerek a kiságyban. Ez semmi esetre sem szégyellnivaló vagy gáz dolog.

Két kisgyerek apjaként nagyon együtt tudok érezni a nővéredékkel, remélem, hogy hatalmasat dugtak otthon a férjével, remélhetőleg többször is összejött.

jún. 14. 14:03
 20/31 anonim ***** válasza:
83%

Ennél sokkal nyíltabban kellene a szexről beszélni. A nyugati társadalmakban ez teljesen természetes, főleg az amerikai kultúrában, de elég csak elmenni pl Bécsbe ott a kirakatban ott vannak a szexjátékok kirakva.

Itthon a szexuális kultúra a béka se**e alatt van sajnos. Korábban még legalább volt normális szexuális felvilágosítás az iskolákban. Ennek már kb 30 éve. De ma már az sincs, és csodálkoznak a sok defektes tinin.

jún. 14. 14:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!