Mennyire normális ilyet mondani a családban?
A leírtak alapján nem kifejezetten a szexről beszéltek, szóval nem tejesen értem a problémád. Örültek, hogy a baba nélkül tölthetnek együtt időt, ennek adott hangot nővéred. Rossz az aki rosszra gondol szituáció:)
Anyud megjegyzése sem durva egyáltalán szerintem, jó szórakozást elég sok mindenhez szoktak kívánni..
Mivel egy felnőtt házaspárról beszélünk, a ‘szabad este kettesben’ valószínűleg a szexet is nagában foglalja, de én egyáltalán nem érzem, hogy ezt az orrod alá dörgölték volna:D
Egyébként sem kéne hogy egy családban tabu vagy tiltott téma legyen a szex, de megértem ha kellemetlennek érezted a helyzetet. Nyilván nem azt mondom, hogy részletekbe menően kell mesélni egymásnak a szexuális élményeket, de ez szerintem teljesen a tűréshatáron belül van. Tehát normális, igen. Még utalás szintjén is maximum az enyhébb fajta volt.
Nincs ebben semmi rossz. Valószínűleg szexeltek is, igen. Meg örültek annak, hogy elnyúlhatnak a fürdőkádban - esetleg egy pohár bor és/vagy egymás társaságában -, elolvashatnak végre egy fejezetet a száz éve ki nem nyitott könyvből, és nem kell éjjel háromszor a visító babához felkelni, miközben felbucskáznak az építőkockákban és rálépnek a sípoló kiskacsára.
A "jó szórakozást" ennek is szólt.
16 éves vagy biztosan???
Amúgy meg nálunk a kettesben töltött este RÉSZE a szex, nem csak abból áll.
Beszélgetünk, vacsorázunk, elmegyünk sétálni jó idő esetén - kvázi randevúzunk - és majd előtte vagy utána szeretkezünk.
Ez az egész annyira de annyira normàlis.
Rendes anyud is, hogy vigyáz az unokájára.
Amúgy azért mert neked mindenről a szex jut eszedbe, nem feltétlen szexelnek. Lehet végre alszanak egyhuzamban 8 órát. De azt tudod ugye, hogy a szex a mindennapi élet része és tök normális. Na nem a 12 éves kislànynak, hanem a 28 éves nővérednek.
És normális beszélni róla. Pár év múlva nevetsz magadon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!