Másokat is kontrollálnak a szüleik ennyire?
20 éves vagyok, a szüleimmel lakom és hiába vagyok már nagykorú, mégis megmondják mit tegyek vagy mit kéne tegyek, soha nem adnak igazat és mindezek mellett nem hagynak szóhoz jutni, nem hallgatnak meg.
Nem olyan rég egyik családbarátunk fia elhívott randizni. Az illető egyáltalán nem volt az esetem mégcsak közös témánk sem volt, a szüleim mégis rákényszerítettek arra, hogy kimenjek vele. Az illető nagyon nyomult így pláne, hogy visszautasítottam a közeledését. Hazaérve a szüleim rákérdeztek a találkára, elmondtam mi volt és leszóltak amiért nekem senki nem tetszik és válogatós vagyok.
Kamaszkorom óta azért piszkálnak, mert nem járok annyit bulizni mint más korombeli fiatal.
Próbálom megadni nekik a tiszteletet, mert elvégre a szüleim de egyszerűen egyre rosszabb a helyzet.
Ahányszor csak beszélnék velük valamiről állandóan közbeszólnak, más témáról kezdenek el beszélni, ezzel "elhallgatatva" engem.
Nekik "hála" az egyetem választás sem az én akaratom szerint történt, nem szerettem, otthagytam és ezt is hallom amiért megyek felelőtlenül a fejem után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!