Szülôk kontrollálhatatlanok?
Figyelt kérdés
Az édesanyàm tucatszàmra rakja fel a fészbúkra a rólamkészült nem kimondottan előnyös képeket. Letörölni nem akarja, és akármilyen szépen kérem nem tesz semmit. Szinte minden ismerősöm az ő ismerőse is. Ès nem akar kompromisszumot kötni. Segítség!#Facebook #Kiulcsszo
2013. aug. 24. 10:31
1/4 anonim válasza:
Mondd azt neki: "anya, töröllek az ismerőseim közül, ha nem leszel belátóbb velem".
Meg kellene értenie, hogy ez Neked kellemenetlen, gondolom Te sem teszel fel mindenfajta fotód róla. Nálunk alapszabály, hogy csak olyan fényképet teszünk fel a másikról, amibe beleegyezett.
Ha nem tartaná be, én törölném. Mondom ezt úgy, hogy én is édesanya vagyok.
2/4 málna_ válasza:
Túl sokat nem tehetsz sajnos, ha nem érti meg, hogy neked ez kellemetlen. Jelentheted a képet a facebook-nál, de szerintem nem csinálnak semmit.
3/4 anonim válasza:
jelentsd fel facen. és mond meg hogy nagyon gáz, és ezzel veszélyeztet, mert a bünözők könnyeben lekövetnek (kom így van a szüleim mondták ők meg rendőrök), meg a rendőrök is
4/4 anonim válasza:
Jelented a Facebookon. Előbb utobb letiltjak anyádat, akkor majd rádöbben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!