Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » X-epil vizeletsugarad teszten...

X-epil vizeletsugarad teszten egyik csík sem jött ki, seljetes darab lenne?

Figyelt kérdés
Volt valakinek ilyen hasonló?

#kontroll csík #x-epilem terhességi teszt #teszcsík
2013. aug. 10. 19:32
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem pisiltél rá elég ideig. Edénybe fogd fel a vizeletet és abba mártsad olyan 10-20 másodpercig. Ezt a tesztet is újra használhatod szerintem, de a biztos eredményért egy újat is kell venni.
2013. aug. 10. 19:54
 2/7 anonim ***** válasza:
Vegyél újat. Tartsd megfelelő ideig, ha pedig megfelelő ideig tartottad a vizeletbe, akkor selejtes lehet igen
2013. aug. 10. 20:27
 3/7 anonim ***** válasza:
Nekem is volt, de nekem clearblue, 1990 ft-ot fizettem a DM-ben érte. Rápisiltem, de nem indult el semmi, majd kis idő múlva megjelent egy csík, de ott ahol azt jelentené, hogy terhes vagyok, az első csík, ami azt jelzi, hogy jól működk a teszt, az nem jelent meg. Alig voltam mérges :-( Sajnos kukába dobtam 2000 forintot. Újra nem tudtam használni, már nem mutatot semmit.
2013. aug. 10. 20:27
 4/7 anonim ***** válasza:

:( Vagy selejtes volt, vagy nem ment rá elég pisi.

Azt javaslom, mint az első, ugyanúgy használd az ilyen tesztet, mint a sima csíkot. Edénybe fogd fel a pisit és mártsd bele. Szerintem így biztosabb.

2013. aug. 10. 20:52
 5/7 anonim ***** válasza:
Akkor sem jön elő csík, ha véletlenül a vizelet a tesztfelületre jut, tehát nem csak a teszt nedvszívó részére pisilsz, hanem a középső részére is.
2013. aug. 11. 00:01
 6/7 A kérdező kommentje:
Később kijött rajta a konrollvonal, ma regglere meg kirajzolódott a tesztcsík körvonala fehéren., elég selejtes volt.
2013. aug. 11. 12:33
 7/7 A kérdező kommentje:
Már késik 2 napja, tagnap délután csináltam egyet, ay negatív lett. NEm tudom, emnnyire bízhatok benne, holnap reggel csinálok reggeliből. Nem akarok terhes lenni, mindig védekezünk, és nem tudom, most mi van...
2013. aug. 13. 12:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!