Nevelőanyámat tízéve jó, ha négyszer láttam talán - amikor hazamegyek sem vagyok hajlandó elmenni hozzá (nyilván okkal).
Apámat sem olyan túl sűrűn, de mindegy.
Már rég nem érdekel, csak ne keressen egyik sem, amikor majd "nekik kell valami".
Kb. heti egyszer beszélek anyámmal telefonon pár percet. Kb. havi egyszer találkozunk egy órára.
Apámmal egyszer találkoztam 5 percre.
50f
Hetente egyszer beszelek veluk telefonon mert kulfoldon lakom es az idoeltolodas miatt nem lehet barmikor.
Evente egyszer meglatogatom oket.
Ha csak nehany utcara laknek toluk akkor pedig a legtobb hetvegen atmennek hozzajuk a gyerekkel, lehet neha hetkoznap is vagy anyam jonne at.
Nekem már csak anyám él
de vele soha. Egyáltalán nem
tartom vele a kapcsolatot.
( bár ezt ő intézte hogy
így legyen. )
Anyámmal soha, ez nem is fog változni, vastagon tett érte.
Apuval minden nap beszélünk, vagy írunk messengeren vagy küld képet a kertről, cicákról, aktuális barkácsolós projektjéről és meg a gyerekről vagy hogyan halad a ház. Vele nagyon jó a kapcsolatom, sokszor jön hozzánk vagy mi megyünk hozzá, az unokáját is imádja. A férjemmel nagyon szoros barátságban vannak.
Tudni kell ehhez, hogy apumnak az ajándékozás a szeretetnyelve, imád adni csak úgy. A páromnak például nemrég az egyik bolhapiacon talált egy eredeti szovjet távcsövet, valami fullextrásat. Úgy volt, hogy majd kivár egy ünnepet, de nem tudta kivárni és a szokásos hétvégi ebédkor odaadta neki. A párom hobbijához kapcsolódik amúgy a távcső, nagyon örült neki.
Ugyanígy sokszor ha mondom neki, hogy nagyon magam alatt vagyok vagy amikor a férjemnek el kellett mennie munka miatt pár napra, a kisfiamat meg a mamáék elvitték, akkor kérdezte, hogy kijöhet-e. Mondtam, hogy persze, nem terveztem semmit. Megjelent egy hatalmas tányér keksztekerccsel, ami a kedvencem! Utána hajnalig dumáltunk a teraszon.
25 km a távolság.
Anyósomékkal szintén minden nap beszélünk, imádom őket, ők is minket. Sokat van náluk az unoka, nagyon jó a kapcsolatunk. Viszont ezen sokat dolgoztunk, mire megtanultuk kinek milyen a kommunikációja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!