Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szeretném megérteni anyukámat,...

Szeretném megérteni anyukámat, szerintetek miért zavarja hogy a barátaimmal találkozom?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Anyukámmal nem túl fényes a kapcsolatunk, én próbálom megérteni miért, ha megkérdezem csak lekiabál hogy pontosan jól tudom mi a baja. A legtöbb vitánk az az hozy esténként járok el a barátaimmal, egy héten kb. 4-szer. Semmi rosszat nem csinálunk csak beszélgetünk. 17 egy hónap múlva 18 éves leszek, és lány vagyok. Ti hogy álnátok szülőként ehez? A félelmen kívül miért zavarhatja? Volt rá példa hogy nappal találkoztam velük, édesanyámat az is zavarta. Nem tartozom rossz társaságba!

A válaszokat előre is köszönöm!

2023. jún. 27. 16:54
 1/9 anonim ***** válasza:
42%
Huhúúú mindjárt jönnek a válaszolók, hogy ők ilyenkor nyáron nem a barátaikkal találkoztak, hanem egy nap 2 műszakot toltak le a gyárban és ha ennyi időd van, lehet menni diákmunkázni is !!!4!!négy!!!
2023. jún. 27. 17:09
 2/9 anonim ***** válasza:
85%
Ő mit mond?
2023. jún. 27. 17:09
 3/9 anonim ***** válasza:
77%

Mert ilyen nemnormális kontrollmániás konzervatív szülő, úgyse fogod megérteni. Az enyém is ilyem volt, ha rajta múlik, soha nem megyek sehova és nem lettek volna barátaim és természetesen pasiról szó sem lehetett, mert ment a bűntudatkeltés, veszekedés, passzív agresszió.

Én le is léptem érettségi után, áá testvérem maradt, ő ma 30+-os, otthonélő szűz nő.

2023. jún. 27. 17:22
 4/9 anonim ***** válasza:
92%
Irányítani akar.
2023. jún. 27. 22:07
 5/9 anonim válasza:
85%
Találkozott vagy beszélgetett már velük egy keveset is akár? Van olyan szülő aki a “széltől” is óvná a gyermekét, lehet hogy benned bízik de másban nem. Nálam sem örültek túlságosan, mikor sokat jártam el a barátaimmal, de nálunk pl mindig úgy volt,hogy vagy írtam neki hogy minden rendben,vagy felhívtam. Az is lehet hogy hiányzik neki egy kis együtt töltött idő,csak rosszul jön ki a helyzet és ő sem tudja úgy megbeszélni veled. Néha segíts be neki valamibe legyen az főzés vagy takarítás ,lehet mindketten feloldódnátok egymás felé kicsit és nézd meg utána is ilyen e a viselkedése veled szemben.
2023. jún. 27. 22:35
 6/9 anonim ***** válasza:
85%

Ha segitesz a hazimunkaban es sportolsz,azonkivul igenis talalkozz a baratsiddal.

Bolond kontrollmanias fereg az ilyen szulo. Minel elobb koltozz el es minden kapcsolatod szskitsd meg vele.

2023. jún. 28. 04:44
 7/9 anonim ***** válasza:
90%

Miért szeretnél valakit megérteni akinek a te feléd való megértési vágya konkrétan nem létező, aki kiabál, amikor kérdezel valamit, és azt mondja te tudod?

Mi értelme lenne őt megértsed? Mivel lennél előrrébb?

2023. jún. 28. 06:59
 8/9 A kérdező kommentje:
Szoktam a házimunkában segíteni, már dolgozni is járok. Legtöbbször ezért este megyek találkozni velül. Megszeretném érteni mert az édesanyám, probáltam már közeledni hozzá de szinte lehetetlen. Az sem segít hogy a nővérem hasonló gondolkozású mint édesanyám, és tőlle is kapom a savat, hogy miért idegelem ki anyumat. De ha kérdezem ő sem tud épp kéz láb választ adni arra hogy miért problém hogy a probléma mentes barátaimmal találkozom.
2023. jún. 28. 23:26
 9/9 A kérdező kommentje:
És képzeljétek ma átjött hozzám a barátnőm, és elmentünk vásárolni. Mire késő délután haza értem megint kiabálással fogadott anyukám. Miszerint én egésznap járom a várost otthon pedig semmit nem csinálok és nem vagyok tekintettel arra hogy ő jelenleg nem tud semmit csinálni ( a napokban sajnos megsérült a lába). De mielött elmentem kitakarítottam, illet megkérdeztem hogy kell-e valami kintről és hogy segítsek-e valamit.
2023. jún. 28. 23:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!