Hogy mondanátok el egy tetoválást otthon?
18 vagyok pontosítok.
Nem győzködni kell anyut, hanem leülni, elmondani.
Anya, betartottam amit kértél, elmúltam 18, jovoheten megyek!
"Teljesen mindegy hogy mit írtok, mert ezzel saját magatokat minősítitek, rólam pedig lepereg. Gondoljátok majd idegenek véleménye szerint fogok cselekedni, vagy mi? :D"
Te írtad ki a kérdést!
24/24
Igen. Én pedig azt a rosszindulatú embereknek szántam. Aki korrekten válaszolt annak nagyon szépen köszönöm!
Mivel nagyapámnak vannak tetkói, amióta az eszemet tudom, én is akarok. Anno gyerekként csak azért, mert hú de menő, de később megérett bennem, hogy tényleg szeretnék. 16 éves korom óta mondogatom anyámnak, hogy nekem lesz, ő sosem szerette, mindig próbál lebeszélni róla, de tudja, hogy úgy sem megy, már igazából csak azért csinálja, hogy hű maradjon önmagához :D
32 vagyok, de még nem vagyok tetoválva, még nem találtam meg azt a mintát, amit tényleg szeretnék, csak úgy valami vackot meg nem akarok magamra varratni. Most már azt is hozzáteszi anyu, hogy már öreg vagyok hozzá (meg a francokat) :D
Még mostanában kezd megérni bennem egy minta, amit ha sikerül kidolgoznom, akkor idén felvarratom.
19 évesen tényleg anyádon rugózol egy tetoválás miatt?
Menj, csináltasd meg, ennyi.
Nekem se néztek szépen úgy az első 4-nél, az 5. után már senki nem szólt egy szót se.
14-nél járok.
(Igaz, azóta 35 vagyok, de 21 voltam az elsőnél.
Felnőtt vagy, gondolom saját pénzből csináltatod, szóval nem "kell" elmondani.
Ha elmondod, készülj fel a sápítozásra és hisztire, próbál majd lebeszélni és sorolhatnám.
Megcsináltatod, és kész. Úgyis észreveszi, de nem a teljes hátadat tervezed tetováltatni, hogy annyira ki kellene akadnia :D
Nekem is lesz egy.
A vőlegényem nem annyira örül neki, én meg közöltem vele, bocs, ez fontos a számomra, egy kicsike minta, nem valami húde nagydolog, egyébként is az én pénzem, az én döntésem.
Amőgy sem kértem a beleegyezését, mivel felnőtt nő vagyok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!