Hogy mondanátok el egy tetoválást otthon?
"Anya, tudom, hogy nem értesz egyet vele, de tetoválásom lesz. Nekem ez így tetszik, az én testem, én döntöm el mi lesz vele. Ettől ugyanúgy szeretlek, a fiad vagyok, semmin sem változtat szeretném ha nem jelentene problémát, hiszen nem lettem más ember. Normális szakemberhez megyek, nem lesz elrontva, nem les ronda, tiszta körülmények között dolgozik, nem AIDSes tűvel a sarkon, neztem referenciákat, jól átgondoltam és elhatároztam magam. Ezen semmi nem változtat."
Kb
Szerintem mindenképpen mondd el neki. Ha csak utólag tudja meg, akkor azt biztosan jobban fájna neki, főleg így, hogy egyébként őszinték vagytok egymással.
Mondd el neki, hogy normális helyen csináltatod, igényes lesz, nem valami suttyó tetoválás (remélem:D). Mutasd meg neki, hogy mit szeretnél.
A bal karom (belső részére) szeretnék egy idézetet, ami nagyon sokszor erőt adott nekem a nehézségekben és az életemnek mindig a nehezebb időszakaiból eszembe fog jutni, hogy milyen jó, hogy nem adtam fel soha.
Tehát jelentése lenne a tetoválásnak, nem csak úgy szeretnék egyet jelentés nélkül, mint mások akik úgy vannak vele, hogy csak legyen tetoválásuk. Nem szeretném nagyban, csak hogy kényelmesen elférjen a karom belső részén.
"A bal karom (belső részére) szeretnék egy idézetet, ami nagyon sokszor erőt adott nekem a nehézségekben és az életemnek mindig a nehezebb időszakaiból eszembe fog jutni, hogy milyen jó, hogy nem adtam fel soha."
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Ne már, ez olyan gagyi. Anyád lennék, én se engedném. 30 évesen vér cikinek fogod tartani, hogy ilyen nyálas idézetek vannak rajtad és mész majd lézereztetni, hogy leszedd.
Anyad egy narcisztikus, azok kepzelik azt, hogy a gyerekuk a sajat maguk kiterjesztese es mint ilyennel, rendelkezhetnek vele elete vegeig.
Kerdezo, teljesen felesleges elmondani neki, balhe igy is, ugy is lesz. Ignorald, ne vedd magadra! Az ilyenek azert nem valtoznak, mert nem tudnak: keptelenek ra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!