32 évesen már ne lakjon az ember egészséges szülőkkel?
Figyelt kérdés
Jelenleg doktori iskolába járok, ami után szép ösztöndíj jön, de megtakarítási számlára megy.
Illetve, egy cégnél dolgozom részmunkaidőben, távmunkában (havi egy irodai jelenlét kötelező).
Kb. 400.000 forint jön be havonta, amiből 250.000-et vagyok hajlandó elkölteni.
Kezdek kiégni az ingázástól, és hogy otthon nincsenek ismerőseim, se társas interakcióm, de nem akarok 100.000.-et lakàsra kiadni.
jún. 7. 21:02
1/13 anonim válasza:
Igen, ne lakjál otthon. Üdv 43/f/mamahotel/impotens/incel.
2/13 A kérdező kommentje:
Nő vagyok.
jún. 7. 21:06
3/13 anonim válasza:
Szerintem 32 évesen ne másnak akarj már megfelelni. Ha kell lakj a szülőkkel, ha egyedül akarsz lenni akkor meg költözz el. Senkinek semmi köze hozzá, rajtad kívül.
4/13 A kérdező kommentje:
Csak nem tudok dönteni.
Racionálisan jobban megéri heti egyszer egy kollégium, de kezdek elszakadni.
jún. 7. 21:12
5/13 anonim válasza:
38 éves férfi vagyok, és még mindig anyámmal élek (sajnos). Félretettem 13 milliót a kemény 230 nettóból, amit keresek, és már vettem volna egy lakást Szegeden, ahol lakom, ha a CSOK miatt nem lennének egekben az árak. Amúgy még ha lenne is egy lakásom, akkor is kiadnám, és csak akkor költöznék el, ha lenne egy olyan barátnőm, akivel lehet közös jövőt tervezni. Nem vagyok "anyuka pici fia", csak pusztán nem bírom elviselni a magányt, hogy nem tudok nap nap után hozzászólni néhány szót otthon valakihez. Ez van, én ilyen vagyok.
6/13 anonim válasza:
Jaj, te szegény! Ez borzasztó, 400 ezerből 250-et el kell költened? Az egész pénzt félre kellene raknod, sőt, jobbat mondok: a szüleidnek kellene havonta legalább 500 ezret megspórolniuk neked! Az ő dolguk, hogy halálodig fényes életet biztosítsanak neked. Menjenek csak szépen dolgozni, nehogy már neked kelljen. Remélem, anyukád kiszolgál téged, főz neked, kitakarít, mos stb. Ha nem, szégyellje magát! Apukád igazán vállalhatna pár másodállást!
7/13 anonim válasza:
6
Most már tényleg feküdj le pihenni. Nagyon megsütött a nap!
8/13 anonim válasza:
És ha saját lakást vennél? Akkor legalább nem másnak fizetsz.
9/13 anonim válasza:
Milyen száz ezret lakásra? Nézted mostanában az albérlet árakat? 200-nál indul valami élhető lyuk!
10/13 anonim válasza:
Ne az alapján dönts, hogy vad idegen emberek mit irkálnak a neten! Egyikünk sincs a helyedben, nem tudjuk, milyen ember vagy, milyen otthon a légkör stb. és valószínűleg mindenki inkább a saját tapasztalataiból, természetéből indul ki. Ha nem mérgez az otthoni levegő, a szüleidnek sincs ezzel baja, akkor én a helyedben valószínűleg inkább gyűjtögetnék, más meg egyből megpattanna, amint önálló keresete van, hogy elmondhassa: nem a szüleivel él.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!