Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » 32 évesen már ne lakjon az...

32 évesen már ne lakjon az ember egészséges szülőkkel?

Figyelt kérdés

Jelenleg doktori iskolába járok, ami után szép ösztöndíj jön, de megtakarítási számlára megy.

Illetve, egy cégnél dolgozom részmunkaidőben, távmunkában (havi egy irodai jelenlét kötelező).

Kb. 400.000 forint jön be havonta, amiből 250.000-et vagyok hajlandó elkölteni.

Kezdek kiégni az ingázástól, és hogy otthon nincsenek ismerőseim, se társas interakcióm, de nem akarok 100.000.-et lakàsra kiadni.

jún. 7. 21:02
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
85%

100 ezer lakásra??? Tízéve fizettem annyit, kb. Most egy egyszobás garzonka bérleti díja-rezsi 160-nál indul és nem is Bp belső kerülete. :D

Amúgy meg nekem nyolc, mit csinálsz, ÉN nem élnék ennyi idősen anyámékkal. Hogyne. Szükségem van az önállóságra, ami nem megy úgy, hogy a gyerekkori szobámban lakok - és esetleg ott szexelek a partneremmel.

Nekem alap volt a minél előbbi költözés, és 22 évesen meg is léptem pusztán mert onnantól voltam ténylegesen felnőtt, nem egy felnőtt gyerek, aki otthon él.

jún. 8. 10:29
 12/13 anonim ***** válasza:
76%
Jársz te a francot dokirira. Megint egy provokatív kérdés.
jún. 8. 14:22
 13/13 anonim ***** válasza:
55%

Én biztos nem laknék otthon 32 évesen, ha meglenne a lehetőségem az önálló életre (váratlan átmeneti helyzetek nyilván bármikor adódhatnak, az nem ugyanaz).

Pláne nem kezdenék olyannal, aki 32 évesen még mama mellé hordaná haza a partnerét a gyerekszobájába.

jún. 8. 16:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!