Van itt olyan szülő aki nem hagyja/ hagyta a gyerekét maszturbálni?
Nekem anyám mindent megtett, hogy te tudjak. Éjjel mindig nyitott ajtóval kellett aludnom, mindig mikor elment a folyosón este, benézett hozzám. Nyitott ajtóval kellett zuhanyoznom, de sokszor bent is volt amíg zuhanyoztam, vagy figyelte az időt. Annyira félt hogy hülye vagyok és terhes leszek, hogy mindig ellenőrizte, hogy menstruálok-e (ezt remélem el tudjátok képzelni). 16 éves koromig nem maradhattam egyedül otthon, és még barátnőnél, szülői felügyelettel sem aludhattam ott. Én volt, hogy próbálkoztam, de brutális szorongás alakult ki bennem. Persze 18 évesen elmenekültem otthonról, és azóta sem tud rólam semmit, de annyira belém égett ez, hogy mikor 20 (!) évesen le akartam feküdni a barátommal elsírtam magam. (A barátom azóta nagyon sokat segített, de gondolkozom, hogy elmenjek/elmenjünk szexuálpszichológushoz)
Ha ti is csináltok ilyet, ennek mi az oka? Szülői oldalról ez milyen?
21.
Általában azt hiszitek gyakorisok, így az írásodból mindenki látja, hogy fiú vagy lány vagy.
Csak azért, hogy aki vizuális típus, jobban el tudná képzelni a szituációt, nem számít.
#20.
Azt hogyan érted,hogy az apukád segített is benne? Lány vagy fiú vagy?
A maszti nálunk is tilalom.
Apám különösen tiltja, sokszor kérdezte hogy ugye nem teszem, mert káros stb.
18-19 éves koromig azt hittem senki se maszturbál, nem beszéltem erről másokkal csak a szüleimmel.
Most 22 vagyok és azóta se tettem még, de valahogy nem is akarom. Vagy csak azért mert még nem próbáltam?
A vágyat érzem rá, de bizonytalan vagyok ilyen téren.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!