Hogy kezelnétek a helyzetet?
Apám sosem foglalkozott velem. Sőt, hagyta mindig is hogy anyám bántson ( testileg és lelkileg is ) Mindig én voltam kényszerítve mindenre Pl bocsánatkérésre még akkor is ha anyám csak a napi keserűségét vezette le rajtam. ( Ekkor mondta apam, hogy kérjek bocsánatot mert miattam fog szétesni A csalad...) A dolgaihoz nem nyulhattam (Pl kis dvd lejátszójat kitépte a kezemből, mondván, hogy az az övé). Mikor elköltöztem sosem látogatott meg, bezzeg én mentem. Havonta 1x megcsorgetett aztán vagy visszahívtam vagy nem. Elkerültem kórházba nem látogatott meg mert messze van. Férjemet is műtötték ott, akkor persze rohant ( érdekből,mert sokat segít nekik férfi dolgokban ( apám egy villanykörtet nem képes kicserélni).
Most hogy itt az unoka ok van arra hogy szorosabbra fuzze a szálakat. Anyám 9 évvel idősebb apámnàl. Mindent anyám csinalt azért hogy apám életképtelen legyen. Érzem azt hogy azért akaszkodik rám mert rájött hogy anyám elüldözött mindenkit és neki is rajtam kívül más nincs. Abban reménykedik hogy ha anyám nem lesz majd én gondozom. Ezek után hogy gondolja... És annyira erőszakos, hogy mondom neki H nem érek rá mert vinni kell a lányt orvoshoz ide oda .. jó de akkor megyünk ekkor és ekkor. Ez a második hely ahol lakunk, az első lakásnal el se jöttek...
Anyámnak már elmondtam a dolgokat hogy a múlt miatt ne számítson semmire. Igényem sincs rájuk. De ha apám jön hozzá anyámat is.. értitek furmanyos apám itt is csak magát nézi, hogy anyámmal se kelljen veszekednie... Apam meg mint ahogy eddig is úgy gondolja hogy úgy jó minden ahogy van és az hogy ő néha meglátogat az előre fizetés mindenért... De azt is mondta hogy ő az unokája miatt jön...
"Kezdem azt hinni, hogy itt csupa kifogástalan jellemű hozzászóló van, aki joggal zár ki mindenkit az életéből, aki nem olyan tökéletes, mint ő maga"
Tudod, a tökéletlen és a kifejezetten sz*r szülő között órkási a különbség. Minden ember tökéletlen, de ez nem egyenlő azzal, ha szeretetlenségben, bántva, rosszul neveli fel a gyerekét, úgy, hogy azt már a szülője gondolatára is gyomorgörcs kapja el.
Van sok jó szülő is, akit szeretnek a gyerekei, nekik hogyhogy ment?
De áruld már el, mi értelme annak, ha valaki tartja azzal a szülőjével a kapcsolatot, akit nem szeret, nem kedvel, sőt egyenesen a hideg rázza tőle? Minek? Te foglalkozol olyan emberekkel, akiket nem szeretsz?
Csak egy okot mondj már, minek tartsa az ember a kapcsolatot olyan szülőkkel, akikkel kapcsolatban semmi pozitívat nem érez, nem szeret, csak egy okot! :)
10-es, örülj neki, hogy nem olyan szrban nőttél fel, mint mi nagyon sokan, akik OKKAL szakítjuk meg a kapcsolatot a szüleinkkel.
Nem azért, mert nem kaptam IPhone-t 10 évesen, hanem mert nagyjából 6-7 éves korom óta azt hallgatom, mekkora szr vagyok, életképtelen, semmire nem viszem, úgysem vesznek fel gimn-ba, egyetemre, sohasem lesz senkim, mert "egy ilyet mint te" ki szeretne.
És ez csak néhány apróság, amivel anyám kedveskedett - konkrétan a kutyával szebben beszélt, mint velem.
Mégis, miért kellene ilyen emberrel akár csak levelezés szinten is tartani a kapcsolatot? :D Hagyjuk már.
A temetésére sem megyek el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!