Az anyák miért szeretik jobban a fiú gyerekeket?
Én meg mostanában pont azt látom, hogy kislányokat istenítik.
Több barátnőm is most vár, szült babát és kettő esetben az anyuka csalódott volt, hogy fia lesz. Egy esetben a lány szülei is kifejezték a csalódottságukat, hogy nem kislány, mert hogy "őket lehet igazán szeretni" szöveget nyomtak.
Nekem 2 fiam van, imádom őket, de ha lányom lenne őt is imádnám.
13.
Anyákról van szó, a kérdésben is.
Életszerű volt mindkettő, csak vannak konteós paranoid gondolkodású emberek, akik mindenben titkos hátsó szándékot vélnek felfedezni.
Még amikor nincs is semmi értelme.
Ennek oka, hogy fordítva vannak összerakva: életszerű dolgokat látnak kitalációnak vagy fordítva.
Elhiszik, hogy lapos a Föld, azt csak a háttérhatalom hazudja gömbölyűnek, hogy mindenkit direkt átverjenek. Logikus.
A férjemet azert szereti jobban az anyja, mint a férjem húgát, mert szar a házassága, meg amúgy is egy boldogtalan nő, és úgymond magának szülte, hogy ő legyen a szerelme, elete párja, férje helyett férje, apja helyett apja. Meg is mondta neki rengetegszer, hogy nem költözhet el, nem lehet csaladja, csak ha ő, az anyja már meghalt. Hát elköltözött, alapított velem családot. Az anyja óriási botranyt rendezett, nem ismer sem engem, sem a gyerekeket a biztonságunk erdekében.
A férjem húga simán elköltözhetett, lehettek gyerekei, az nem érdekelte. Igazából a lányát mindig is leszarta, ő meg szerencsétlen 46 eves fejjel is csak az anyja szeretetéért teper, amit soha nem fog megkapni. Borzalmas látni, ahogy szenved.
Nekem 2 fiam van. Nem tudom, milyen az, ha lánya van az embernek, de el nem tudom kepzelni, hogy kevésbé szeretném. De mondjuk nekem nagyon jó a házasságom.
A narcisztikus anyák 6 rémisztő mondata
5. Szeretet mint eszköz
A narcisztikus anya a szeretete kimutatását szintén a manipuláció eszközeként használja, így feltételhez köti azt. A szeretetmegvonást büntetésként használja, ha nem úgy alakulnak a dolgok, ahogyan azt elvárja.
6. Kontrollmánia
A narcisztikus szülő nehezen viseli a gyermek növekedésével, érésével, függetlenedésével járó kontrollvesztést. A gyermek engedetlenségére legtöbbször sértődéssel, szeretetmegvonással reagál. Ha úgy látja, hogy a gyermeke másokat helyez előtérbe, erős féltékenység jelenhet meg.
7. Empátia hiánya
A narcisztikus anya nem lát túl a saját szükségletein és igényein. Nagyon nehéz számára beleérezni gyermeke szükségleteibe, és önzetlenül cselekedni.
Mert ezek a nők (60+) kihasznált ingyencselédek voltak. Ápolták az öregeket, nem nagyon tanulhattak tovább, nem válhattak el (vagy nem volt hova menniük), ők végeztek minden házimunkát (vagy a nagyját). Ráadásul még meg is csúnyultak.
És látják a lányaikat/unokáikat, akik sportolnak, szórakozni járnak, akik befogják a férfit a házimunkába, továbbtanulnak, külföldre költöznek, elválnak, és szebbek 3 gyerek után, mint ők valaha is voltak. És úgy érzik, hogy ez nem fair
11-es vagyok. Nem kamu. Budai agglomerációban lakunk, itt a környékünkön tényleg lányt akarnak többen az anyukák.
Gender reveal partyk vannak, meg minden amerikai hülyeség is. Szerintem picit sznobok, ha engem kérdezel
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!