Szülők! Ti mit tennétek, ha a 19 éves fiatok egy 40 éves nővel jönne össze?
Figyelt kérdés
2024. jún. 1. 15:20
21/25 anonim válasza:
Mondd. 19évesnek, vigyázzon, nehogy teherbe ejtse a hölgyeményt!
Mert nem, egy 40es nő még nem egy ráncos csatakanca, ahhoz kell még pár évtized egy fitt nő esetében....
23/25 anonim válasza:
A tizediken él egy nő, 45 éves, a férje meg közel a 70-hez!!! Egyik fiuk most 22 éves (már elköltözött, igaz a közelben él, gyakran jár hazajár, villanyszerelő, és hozzám is szokott jönni dolgozni az öreg lakásomba, amikor a szüleit látogatja, szóval ismerem őket.)
December óta egy 44 éves nővel él együtt... Dupla annyi éves mint ő. AZ egy dolog, hogy szerintem gáz, de a srác anyja is ki van akadva ezen. Csak azt nem értem ő miért, mikor ő 20 évesen egy 45 évessel házasodott.... Viccesek.
24/25 anonim válasza:
Semmit. Elfogadnam. Majd elmúlik.
25/25 anonim válasza:
Fordított felállásban (amikor férfi az idosebb), azt viszont kihasználasnak gondolom. Mármint vén kujon takarodjon egy fiatal élettől el nagyon távolra. Ne mocskolja be. Viszont ha a hölgy idősebb, én azt veszélytelennek tartom. Elmúlik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!