Szülők! Ti mit tennétek, ha a 19 éves fiatok egy 40 éves nővel jönne össze?
26 éves fiamnak 40 éves a nője.
Mit szoltam.
Semmit..
Majd kinövi, jol megvannak, tudjak ez nem egy élezreszoló szerelem .
Egészségtelen, ez nem kapcsolat. A 19 éves ( főleg ha fiú ) egy nagy GYEREK ennyi idősen bárki bármit mond. 25-től azt mondom hogy oké de így?
Egy 40 éves nő pedig a szexuális kisugárzásával energiával abszolút be tudja hálózni és nem jó értelembe véve.
Én semmiképpen nem bátorítanám, a srácban tombolnak a hormonok de ezt az öreglány csak ki akarja használ hogy kiélje magát.
Nyilván testileg ki fog elégülni a fiatal gyerek is de lelkileg az nem fogja úgy feltölteni mintha egy korabeli lánnyal lenne együtt ahol valós érzelmek, baráti szerelem is játszik. Semmi közös nincs egy 40 éves milfben és egy 19 éves kanos kisfiúban.
Szerintem meg a 19 évesnek egy tökéletes terep tanulni, amennyiben tisztában van vele, hogy ebből már nem lesz gyerek (valószínűleg).
Szóval had legyenek el, a jövendőbeli barátnője is örülhet, hogy nem 200csajjal feküdt össze a pali, hanem volt 1 ember akivel kigyakorolja magát…
Éljenek a 30 évesnek kinéző 40 éves milfek! Főleg, ha aranyosak, normálisak!
Semmit.
Ugyanaz, mint minden más kapcsolat: elmúlik. Nem kell házasságtól, gyerekektől rettegni egy 19 éves srácnál, ha kortárssal járna, az sem egy életre szólna.
Hagyd. Ha a segítségedet kéri, tanácsra szorul, segítsed, te vagy a szülő, az a dolgod.
Hát Emánuel Macronnak bejött... :))
Viccet félretéve, a 19 éves majd kinövi, de vazze, egy 40+osnak legyen már esze!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!