Hogyan kerüljek közelebb az anyukámhoz?
Ilyen kb.nincs.
Valakivel nem lehet beszélgetni csak "rossz dolgokról"? Mi az a rossz dolog, mi számít rossznak?
És higgyük el, hogy pl.megkérdezed milyen napja volt akkor az a válasz : "én csak rossz dolgokról akarok beszélni"
Ha meg kérdezed mit kell vásárolni, mit főzzetek, milyen függönyt vegyetek stb.ezekre nincs válasz vagy csak annyi: "rossz dolgokról beszélj ha kérhetem".
Társasozni még szép hogy nem akar, gyerekeknek való.
Szerintem ez a kérdés csak az eb en a kategóriában zajló "Járassuk le a nőket és dícsérjük fel a férfiakat" hadjárat újabb darabja.
Majd ezután jön, hogy apáddal bezzeg milyen jó a kapcsolatod, kinyalja a s.gged, programozni hurcol, és vele beszélted meg hogy mikor vesztetted el a szüzességed, anyád meg apácának szán.
Tehát a tanulásról lehet vele beszélni, ami nem rossz dolog.
De ha nem lenne kamu tudnál konkrét példát is mondani "rossz dologra" és meg tudnád magyarázni mi a válasza ha jó dolgot hozol fel.
De mivel csak egy kamu, így ugyanazt a nőellenes fröcsögést adod elő újra és újra.
Nem tűnik anyukád rossznak. Sőt, hogy tudsz vele beszélni a rossz dolgokról az egy nagyon jó jel.
Viszont ez is egy rossz dolog amit leírtál. Miért nem beszélsz vele erről, hogy téged ez zavar?
Próbáld meg azt is elmondani neki, hogy több közös programot szeretnél vele. Lehet mozi, vásárlás, túrázás bármi amit mindketten élveztek.
Ha belefér anyagilag akkor lehet egy wellness hétvégét is felhoznék ötletnek azt valószínű mindketten élveznétek.
Simán lehet, hogy nem tudja/látja, hogy mennyire bánt téged az, hogy nem töltötök minőségi időt együtt.
Nem kell erőltetni a kapcsolatot, ha nem megy.
Én is nagyon akartam jóban lenni apámmal, de elengedtem. Ő sohasem érezte fontosnak a dolgot, néha beszélgettünk - max tízpercet, mert aztán már hagyjam -, de inkább nem.
Fájt? Igen, gyerekként és kamaszként szr volt, mert úgy éreztem, nem számíthatok rá - ez így is történt, mint utóbb a példa mutatta -, de már nem érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!