Az utolsó pillanatban változtak a dolgot, mit tudnék tenni ilyen helyzetben? 19/F
Figyelt kérdés
Tavaly megismertem egy román srácot, egy közös hobbi által ismertük meg egymást.
Már 1 hónapja megbeszéltük az időpont és szüleim beleegyeztek, hogy maradhat nálunk. Viszont ma közölték, hogy szóljak neki, hogy ne jöjjön ide, mert anyám egyik ismerőse jön hozzánk, így a srácnak nem lenne helye.
Mikor mondtam nekik, hogy már régóta tudják, hogy jönni fog, lerendezték annyival, hogy anyám ismerőse fontosabb, mint egy neten megismertem random ember, találjon inkább magának egy másik helyet, vagy pedig én menjek ki hozzá Romániába..
máj. 24. 19:31
11/12 anonim válasza:
Én nem szállásolnék el egy idegent a házamban, DE ezt közöltem volna a legelején.
Szerintem anyádék pontosan így gondolják, csak éppen annyi nincs bennük, hogy nyíltan megmondják, hanem terelnek.
12/12 anonim válasza:
Rokonnal, ismerosnel elszallasolni? Vagy mindenki messze lakik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!