Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Most akkor vegetáriánus lett...

Most akkor vegetáriánus lett a húgom?

Figyelt kérdés

Feltűnt, hogy egy ideje nincs nála semmi húsféle, hónapok óta nem kínált húsétellel ha nála vagyunk.Anyáméknak is feltűnt, hogy náluk is folyton elsunnyogja a húsevést, pl.csak köretet vesz, a tányéron hagyja a köret felét és a húst is. Nálunk is ugyanezt csinálja. Szendvicsbe főtt tojást tesz felvágott helyett, ha felvágottas szendvicset kap csak a felét eszi meg, a másik felébe pedig benne hagyja a felvágottat. Múltkor anyáék disznóvágásra hívták, segített, a kezében volt a sült a bőr, de csak járkált vele, majd a kutyának adta. A toros káposztából csak a káposztát ette kenyérrel. Szalonna sütéskor ugyanúgy megsütötte a szalonnát, a kenyérre csorgatta a zsírt, de csak azt a felét ette meg amelyik nem volt zsíros, a sült szalonnát pedig falatonként a kutyának adogatta. Hurkából kiette a rizst, a belet és a májat meghagyta.

De állítása szerint szereti a húst és szokta is enni. Ha megkérdezzük mit ebédelt/vacsorázott mindig valami húst mond,de látni már hónapok óta nem láttuk,hogy enné, csak úgy tesz.

Miért csinálhatja ezt?

2024. máj. 23. 13:17
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
87%

Kérdező, te nyugodtan megeheted a belet.

Meg tudod engedni a testvérednek, hogy ő ne akarja megenni?

2024. máj. 23. 16:34
 22/32 anonim ***** válasza:
0%
Felszólítom a moderátort hogy töröld ezt a kérdést!
2024. máj. 23. 16:37
 23/32 anonim ***** válasza:
86%
Akkor nem eszik húst. Nem fog összedőlni a világ. Lehet, hogy evett valahol valami nagyon rosszat, esetleg annyira, hogy beteg lett miatta, és azért kerüli. Vagy csak változott az ízlése. Ha nagyon komolyan venné, semmiből nem enne, amiben van hús, nem csak kipiszkálná belőle. Hagyjátok békén, esetleg legyen neki valami alternatív lehetőség hús nélkül. Lehet nektek sem ártana néha húsmentes napot tartani, nem kell minden nap reggel-délben-este húst enni.
2024. máj. 23. 17:25
 24/32 anonim ***** válasza:
88%

A hurkából kiette a rizst😂😂😂

Aha, mesélj még...

Legalább jóllakott?😁

2024. máj. 23. 22:06
 25/32 anonim ***** válasza:
85%
Valószínűleg vegetáriánus lett, csak miattatok még megjátssza magát, mivel biztosan belekötnétek, a kérdés is egyértelművé teszi ezt.
2024. máj. 23. 23:04
 26/32 anonim válasza:
88%
Ha ilyen hülye családom lenne, én is inkább kienném a hurkából a rizst.
2024. máj. 23. 23:40
 27/32 anonim ***** válasza:
86%

Mondjuk ilyet én is csináltam - a családom kitalálta, hogy étkezési zavarom van, mert fogytam valamennyit. De TUTI anorexiás, és nem tágítottak ettől.

Aztán meguntam magyarázkodni a semmin és oké, játsszunk. :D

Egy élmény volt nézni az arcukat, és utána hallgatni a susmust, "én megmondtam hogy beteg", "orvos kell neki" - meg sorolhatnám.

Megjegyzem, azóta sem járok hozzájuk kajálni, mert szerintem ez ugyanolyan szánalmas viselkedés, mint amit ti csináltok a tesóddal.

Foglalkozzál a saját tányéroddal.

2024. máj. 24. 08:26
 28/32 anonim ***** válasza:
29%

talán a titkolózás meg a képmutatás zavarja őket , hm?

HA elmondaná hogy vega akkor úgy állnának hozzá , sütnének stb.

Igenis ciki és zavaró az amit a húg csinál, egyszerűbb lenne elmondani hogy nem eszik húst mint megjátszani, hogy igen.

2024. máj. 24. 11:04
 29/32 anonim ***** válasza:
36%

Az a ciki es zavaro , hogy argus szemmel azt lesik mi van a tanyrjan, es mibol mennyit eszik.

Ilyen kontrollmanias csaladhoz nem is jarñek enni

2024. máj. 24. 11:38
 30/32 anonim ***** válasza:
7%
nem nem azt lesik.. De krvára feltűnő mikor sunnyog az illető.
2024. máj. 24. 11:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!