Most akkor vegetáriánus lett a húgom?
Feltűnt, hogy egy ideje nincs nála semmi húsféle, hónapok óta nem kínált húsétellel ha nála vagyunk.Anyáméknak is feltűnt, hogy náluk is folyton elsunnyogja a húsevést, pl.csak köretet vesz, a tányéron hagyja a köret felét és a húst is. Nálunk is ugyanezt csinálja. Szendvicsbe főtt tojást tesz felvágott helyett, ha felvágottas szendvicset kap csak a felét eszi meg, a másik felébe pedig benne hagyja a felvágottat. Múltkor anyáék disznóvágásra hívták, segített, a kezében volt a sült a bőr, de csak járkált vele, majd a kutyának adta. A toros káposztából csak a káposztát ette kenyérrel. Szalonna sütéskor ugyanúgy megsütötte a szalonnát, a kenyérre csorgatta a zsírt, de csak azt a felét ette meg amelyik nem volt zsíros, a sült szalonnát pedig falatonként a kutyának adogatta. Hurkából kiette a rizst, a belet és a májat meghagyta.
De állítása szerint szereti a húst és szokta is enni. Ha megkérdezzük mit ebédelt/vacsorázott mindig valami húst mond,de látni már hónapok óta nem láttuk,hogy enné, csak úgy tesz.
Miért csinálhatja ezt?
Tilos neki NEM ENNI húst?
Miért téma ez egyáltalán?
Ha nem kamu a kérdés (bár ez a hurkás ...)
Feltehetően fél elmondani HA az mert úgy gondolja rosszul reagálnátok.
Miért zavar, hogy MIT eszik? MINDENKI AZT EHET, amit akar.
Ha vegetáriánus lett, örülj neki, több hús marad neked.
Hurkából kiette a rizst, a belet és a májat meghagyta.
Aha, persze.
Gondolom ti is olyan fafeju " az ember ragadozo" stiloban nyomjatok , ezt megspekelve nemi kontrollmaniaval.
Mégis miert tudjatok ilyen pontosan , hogy mit mikor eszik.
En nem tudnam megmondani egyik rokonomrol sem, hogy mibol mennyit evett egy ebed alkalmaval. Mondjuk engem nem is erdekel.
En 2 evig "titkoltam" hogy nem eszek hust. Nem volt titok csam nem reklamoztam. Nem tunt fel nekik mert nem figyeltek argus szemmel a tanyeromat. 😃
Milyen jol tettem, mert amikor elmondtam nyomtak (volna) a hus propagandat. Csak leintettem oket azzal, hogy ha 2 ev alatt nem tunt fel akkor ugyan mat most se kell kárálni.
Nem is hoztak szoba tobbet. 😃
Nem akar veletek szócsatázni, mert tudja, hogy ha őszintén elmondaná, akkor ti agresszív módon letámadnátok.
És valóban miért érzed úgy, hogy rád tartozik? Megérdemelnéd, hogy valami szélsőséges vegán munkatárssal kelljen töltened a teljes munkaidődet, aki át akar téríteni - ha ennyire nem érted meg, hogy az étkezés magánügy.
Mennyi idős a húgod? :)
Valószínűleg szégyenli előttetek, szerintem ha kedvesen a tudtára adjátok, hogy nem baj segítünk akkor nincs gond. Az én lányom 12 évesen kezdte el kitúrni az ételből a húst, feltűnt nekünk és mondtuk neki, hogy ha nem kéri, akkor húsmentesen főzök neki, és örömmel fogadta, hogy így reagáltam.
Uhh én is hasonló vagyok mint a húgod, családom előtt igyekszem tagadni mert nem hiányzik a folyamatos beszólogatás és kioktatás.
Nem lehet hogy ti is rosszul reagálnátok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!