Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tudok ilyen helyzetben tenni?

Mit tudok ilyen helyzetben tenni?

Figyelt kérdés
A lényeg az hogy ma van 2 hónapja,hogy külön váltak útjaink a párommal. Másfél évig voltunk együtt,és közös lakásban is éltünk. Ez idő alatt a szüleim rengeteget segítettek minket anyagilag. De mióta már nem vagyok a párommal,ma van 2 hónapja(március 21.kén váltunk szét) olyan nap nem telik el,hogy folyamatosan ezt hányják fel nekem. Hogy ők mennyit segítettek,bármit mondok,rögtön ezzel látnak.Így, meg úgy ránk költötték a vagyonukat stb. Születésnapomat tartottuk a hétvégén,az egész kis családi összejövetel alatt,hajtották a sógoromnak(nem rég került a családba,nem igazán ismeri a volt páromat) hogy milyen rossz volt,milyen szemétláda volt az exem. Nem veszik észre magukat, hogy ez engem mennyire zavar.Minden napunk erről szól,mindent felhánynak. Tehát nem értem akkor minek kellett minket segíteni. Soha nem kértük! Utolsó 5 forintot felhányják. Meg folyton róla beszélnek másoknak hogy milyen volt. Ebből már nagyon nagyon elegem van. És nem tudok mit csinálni. Ha szólok érte, még nekik áll fentebb. 21 éves lány vagyok.
máj. 21. 11:38
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Költözz el!
máj. 22. 11:13
 12/12 anonim ***** válasza:

Szerintem is költözz el. A jövőre vonatkozóan pedig, ha másik pasival költözöl össze, ne fogadj el pénzt (és mást sem) a szüleidtől.

(Ahogy a környezetemben megfigyeltem, általában akkor szokott a szülők részéről ez a kiábrándultság és felhánytorgatás lenni, amikor az ő felnőtt gyerekük költözik oda a másik félhez, és utána egy szál bőrönddel eljön, közben a szülők évekig támogatták őket. De ilyen van... Majd lenyugodnak.)

máj. 22. 12:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!