Haragudnátok a fiatal, de még otthon élő lányotokra ha elmenne a megkérdezésetek nélkül motorozni a párjával?
Megkérdezés - nem, nem kell elkérnie magát, hiszen felnőtt, de ALAP, hogy szól: elmentem és kb ekkor érkezem.
Én is szólok, a férjem is szól, ez együttélés esetén alapvető illem (kellene legyen). Sok helyen nem az, hanem a másik elhúz úgy (pl apámnak is szokása), hogy azt sem tudtam, elment otthonról.
Én is azt tudom mondani, hogy felnőttként nem gondolom, hogy engedélyt kéne kérnie a szüleitől. Viszont ha elmegy otthonról, akkor talán szólhat, hiszen akárhány éves is a gyerek, a szülő aggódni fog érte.
Én is még otthon élek, senki nem számoltat el, nem kell engedélyt kérnem ha kilépek a házból, de mindig szólok. Nem eltűnök egy szó nélkül. Fordított esetben én is aggódnék a szüleim miatt is. Ebben semmi ciki nincs.
Szóval ugyanaz a véleményem mint a 22-es válaszolónak.
N
20 évesen mi mennyit motoroztunk a férjemmel aki akkor csak a barátom volt.
Eszembe nem jutott a szüleimet megkérdezni. Miért kellene megkérdeznem? Elenged vagy nem enged? Azért? Vicc. Attól hogy otthon élek még nem vagyok kiskorúsított.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!