Haragudnátok a fiatal, de még otthon élő lányotokra ha elmenne a megkérdezésetek nélkül motorozni a párjával?
A minimum hogy szól!
Előfordulhat hogy az este 6 órási híradóban fogsz hallani róla!
Hány éves? 18 felett igazából azt csinál, amit akar. Igen, szólhatott volna, de ez itt inkább a tipikus basáskodó, uralkodni vágyó szülő ismérve már a kérdés feltevéséből is "köteles jelenteni, nekem mindenről tudnom KELL, kötelező hogy a teljes élete körülöttem forogjon és én legyen élet-halál ura".
Megint más kérdés ha 14-15 éves, de a fiatalt általában nem erre használják.
Szóval ha simán 18 feletti életkorban, akkor ez a fajta viselkedés amit produkálsz el fogja taszítani, szóval ne csodálkozz ha finoman szólva "leszakad" rólad, aztán idősebb korában amikor elköltözik rád se nyitja az ajtót és a legtöbb nárcisztikus szülő ekkor szokott pofára esni. Ezen a ponton már túl késő kapkodni meg változtatni akarni.
Nézzük meg a másik oldalról, feltételezve, hogy elmúlt 18. Miért kéne megkérdeznie? Miért kell az engedélyed? És ha te nemet mondasz, akkor nem mehet el? Ha mégis, szobafogság lesz vagy mi? Értem én, a szülő félti a gyerekét, de ha így rátelepszel, mert apuci/anyuci "kicsi" lánya, meg ott van az "én amúgy is jobban tudom" hozzáállás, csak magad alatt fogod vágni a fát és egy szellemileg megcsonkolt gyereket hagysz hátra, aki lehet még gyűlölni is fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!