Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Haragudnátok a fiatal, de még...

Haragudnátok a fiatal, de még otthon élő lányotokra ha elmenne a megkérdezésetek nélkül motorozni a párjával?

Figyelt kérdés
2024. máj. 16. 22:56
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
95%
Ez a "megkérdezésetek" nélkül az akar lenni, hogy az engedélyed nélkül? Tőlem nem kellene engedélyt kérni, bőven elég ha elmondja, hogy elmegy, de ezt se igényelném. Felnőtt nő elvileg, tudja mit csinál. Biztos azzal is tisztában van, hogy veszélyes a motorozás, de annyira mégsem, hogy minden egyes alkalomnál egy imát kellene elmondania.
2024. máj. 17. 00:06
 12/32 anonim ***** válasza:
89%
Ha nagykorú, akkor nem.
2024. máj. 17. 00:06
 13/32 anonim ***** válasza:
95%
Nem
2024. máj. 17. 00:52
 14/32 anonim ***** válasza:
82%
Nem lehet hogy irígykedsz a lányodra,mert téged senki nem akar megmotoroztatni?
2024. máj. 17. 06:47
 15/32 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, talán ha leírnád, hány évesen.
2024. máj. 17. 08:57
 16/32 anonim válasza:
52%

A minimum hogy szól!

Előfordulhat hogy az este 6 órási híradóban fogsz hallani róla!

2024. máj. 17. 09:00
 17/32 anonim ***** válasza:
19%
Nem örülnék neki.
2024. máj. 17. 09:16
 18/32 anonim válasza:
87%

Hány éves? 18 felett igazából azt csinál, amit akar. Igen, szólhatott volna, de ez itt inkább a tipikus basáskodó, uralkodni vágyó szülő ismérve már a kérdés feltevéséből is "köteles jelenteni, nekem mindenről tudnom KELL, kötelező hogy a teljes élete körülöttem forogjon és én legyen élet-halál ura".

Megint más kérdés ha 14-15 éves, de a fiatalt általában nem erre használják.

Szóval ha simán 18 feletti életkorban, akkor ez a fajta viselkedés amit produkálsz el fogja taszítani, szóval ne csodálkozz ha finoman szólva "leszakad" rólad, aztán idősebb korában amikor elköltözik rád se nyitja az ajtót és a legtöbb nárcisztikus szülő ekkor szokott pofára esni. Ezen a ponton már túl késő kapkodni meg változtatni akarni.

Nézzük meg a másik oldalról, feltételezve, hogy elmúlt 18. Miért kéne megkérdeznie? Miért kell az engedélyed? És ha te nemet mondasz, akkor nem mehet el? Ha mégis, szobafogság lesz vagy mi? Értem én, a szülő félti a gyerekét, de ha így rátelepszel, mert apuci/anyuci "kicsi" lánya, meg ott van az "én amúgy is jobban tudom" hozzáállás, csak magad alatt fogod vágni a fát és egy szellemileg megcsonkolt gyereket hagysz hátra, aki lehet még gyűlölni is fog.

2024. máj. 17. 09:18
 19/32 anonim ***** válasza:
100%
Nem
2024. máj. 17. 09:43
 20/32 anonim ***** válasza:
95%
A kérdésedből ítélve már felnőtt ember, szóval nem. Nem kell megkérdezzen. Azt is leszűrni vélem a kérdésedből, hogy szólni szólt. Ami már bőven elég. Engedélyt nem kell kérjen. Az ő élete.
2024. máj. 17. 10:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!