Ebben az esetben ez segítség lenne otthon a mosogatásban?
Figyelt kérdés
sajnos otthon az étkezésekor és fözéskor nagyon sok tányér és pohár kerül elő és általában a szüleimnek vagy nekem (nagyobb részt a szüleimnek mert én eljárok dolgozni ők visszont már 65 évesen nyugdíjasok)kell elmosni ami mindig nagyon sok időt emészt fel.
Ha vennék egy mosagatógépet akkor az házimunkanák számítana valahogy ebben az esetben?
máj. 15. 12:45
21/23 anonim válasza:
Kérdező (vagy bármelyik ostoba spanja): ne írogass privátot, mert hamar repülni fogsz innen. Nem te lennél az első. Mellesleg te kezdted a személyeskedést... én csak téged ismételtelek. A mondatom pedig egy ideézet volt, de hát ezt te nem tudhatod...
22/23 A kérdező kommentje:
Én nem írtam neked privátot mellesleg te álltál belém a 18. kommentben. Most azonkívül, hogy van egy kis probléma a mosogatás ügyében mit tudsz rólam. Rendszeresen rendet rakok a szobákbaneg porszívózok, alkalomadtán fözők is meg én intézem a napi bevásárlást. Szóval nagyon nem vagyok mamahoteles.
máj. 16. 15:42
23/23 anonim válasza:
Szerntem nagy segítség lenne a szüleidnek egy mosogatógép. Amíg nem szokják meg a használatát, szükségük lesz a segítségedre, és esetleg később is, ha nehéz nekik lehajolni be- és kipakolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!