Az normális, hogy a kevésbé piszkos, makacs edényeket kiáztatásos alapon mosogatom?
Tehát berakom őket a mosdókagylóba, ráengedem a meleg csapvizet, majd a következő körnél már mosogatószerrel, majd megint sima víz, majd legvégül mosogatószeres víz. 5-6 perc/áztatás.
Nekem tiszták így és jobban megy a mosogatás.
"Nekem tiszták így és jobban megy a mosogatás."
Ha neked így jobb, akkor hajrá!
Én nem szeretem a pazarlást, meg szeretek túlesni a dolgokon, így amit nem kell áztatni, azt fölöslegesen nem áztatom. Frissen elmosva a kaja sincs rászáradva, minek ez az attrakció?
De ahogy gondolod!
Nem csak a kulcsszó rossz, a szövegbe is ezt írtad!
Mondjuk a sorrendet sem értem
- meleg víz
- mosogatószeres víz
- sima víz
- "...majd legvégül mosogatószeres víz."
Aztán ebben a nagy hajcihőben hol marad az öblítés a végén tiszta vízzel?
Remélem nem tényleg így csinálod, hogy utána a habos tányérról esztek
Valahogy nem sikerül neked ez a kérdés, pedig nagyon higiénikusnak akarsz látszani!:D
Utolsó!
Aszondod?
Kérdező, úgy mosogatsz ahogy szeretnéd.
Azonban tényleg kérdéses, hogy minek áztatod azt amit nem kell áztatni.
Én is úgy mosogatok - még ha mosogatógépbe teszem is a cuccokat utána - hogy a pohárba amiben van valami lerakódás engedek kis vizet amíg a többivel foglalkozom, hogy fellazuljon. Ahogy az evőeszközöket is vízbe áztatom, a tányérokra is engedek kevés vizet, mert könnyebben letisztíthatóak ha már kicsit megáztak. A mosogatógép is könnyebben boldogul vele meg én is ha kézzel mosogatok - de ezt nem nevezem rendes áztatásnak. Vannak olyan edények amiket hosszú ideig kell áztatni, ez az ami valójában az áztatást jelenti.
De ahogy már írták mindegy mit csinálsz, a vége az tiszta víz legyen! Akár folyó vízzel mosogatsz, akár álló vízben. Ha már elmostad mosogatószerrel utána felesleges újra elmosni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!