Ezt ti tolerálnátok a fiatoktól?
Figyelt kérdés
Ha a huszonéves fiú nagyon fiatal fiúkat hívna fel a lakásotokba szexre, amíg ti dolgoztok. Randiappon szedi fel őket, tehát már 18 évesek elvileg.máj. 9. 20:45
31/51 anonim válasza:
24
Azok eldrogozzák...
Ráadásul vallási meggyőződésből..
Nem vágod afrikát szerintem!
Ott még az ősvallások meg babonák is mennek a mai napig, a legtöbb "drog" ezek segédszere!
32/51 anonim válasza:
Sehogyan. A lakásomba nem engedek be idegeneket, szóval a fiam sem.
Amennyiben mégis úgy érzi, joga van hozzá, lehet szépen elköltözni.
33/51 anonim válasza:
A probléma ott kezdődik, hogy évek óta nem dolgozik semmit felnőtt emberként és ennek nincs semmi következménye. Nem csoda, hogy elpofátlanodott a kis szarjankó.
Lehet elköltözni, eltartani magát és ott felnőttet játszani.
35/51 anonim válasza:
Nem engedném meg, hogy idegeneket felhozzon. És nem azért mert meleg. Hanem mert szerintem olyan embert akiről semmit nem tudok nem viszek egy olyan helyre ahol az értékeimet tartom. Magamnak sem engedném ezt meg ha alkalmi partnereim lennének. Természetesen ha valakit már valamennyire megismer és tartósabb kapcsolat alakul ki és megvan a bizalom akkor hozhatja a partnerét.
36/51 anonim válasza:
?? Nem elég, hogy a fiad homi, még más hombárokat is felhozhat, hogy meleg partit tartson.
37/51 anonim válasza:
#36 Nem azzal van a gond, heteróként sem lenne jó, ha minden nap más lotyókat hozna fel...
38/51 anonim válasza:
Dehogyisnem, inkább nőket hozzon fel minthogy a saját nemének a seggében járassa a farkát, inkább akkor menjen el valami buz i bárba vagy az erdőbe, bánom is én!
39/51 Metionin válasza:
Kizárt, hogy random idegeneket engednék be a lakásomba. Én magam sem engedek be olyanokat akikkel csak alkalmi kapcsolatom van, legyen az bármilyen alkalmi kapcsolat, tehát egyszer-kétszer találkoztam vele. De az is kizárt, hogy az évek óta otthon hereverélő munkanélküli felnőttet eltartsam. Menjen dolgozni, költözzön el, aztán oda tőlem azt visz fel, akit akar.
40/51 anonim válasza:
Nem engedném, és nem azért mert fiúkról van szó. Nőknél is ugyanez lenne a válaszom. Ahogy már előttem is írták, a lakásom nem bordélyház, az meg főleg gáz, hogy a szülők háta mögött csinálja, amíg azok azért dolgoznak, hogy eltartsák többek között őt is. És abból ítélve, hogy évek óta nincs munkája, nagyon belekényelmesedett ebbe a helyzetbe, úgy van vele, hogy a mamahotel mindig rendelkezésre áll majd, hacsak nem gyakoroltok rá valamiféle nyomást, soha nem fog elmenni dolgozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!