Ezt ti tolerálnátok a fiatoktól?
Figyelt kérdés
Ha a huszonéves fiú nagyon fiatal fiúkat hívna fel a lakásotokba szexre, amíg ti dolgoztok. Randiappon szedi fel őket, tehát már 18 évesek elvileg.máj. 9. 20:45
11/51 anonim válasza:
9# igazán értelmes lehetsz, ha ismeretlen embereket beengednél a lakásodba dugni
12/51 anonim válasza:
Csak nem játszom totál feleslegesen a prűdet, mint ti.
13/51 A kérdező kommentje:
"Ahhoz 20-on évesen nem elég idős, hogy külön költözzön a szüleitől, arra viszont igen, hogy a homoszexuális egyéjszakás kalandjait felhívogassa hozzátok?"
Évek óta nincs munkája, így nem tud albérletet kivenni.
máj. 9. 21:45
14/51 anonim válasza:
Nincs munkája, de tud randikat fizetni? 😃 ez itt a gond. Be kell vezetnetek a szogort: albérlet fizetés, ha nem, akkor nincs pénz, net kikapcsol és hasonlók...
Rögtön talál majd munkát. Nem olyan nehéz az... 😉
15/51 anonim válasza:
Mi ez a sok munkanélküli fiatal felnőtt gyakorin?
16/51 anonim válasza:
15 ezt nevezik termeszetes szelekcionak... aki munkanelkulive valik, raer gyakorizni.:)
17/51 anonim válasza:
9 De legalabb penzt kersz erte?? Vagy meg ennel is ostobabb vagy?
18/51 anonim válasza:
Miért zavarna? Ha én nem vagyok otthon, mikor ez történik, eleve nem is tudnék róla. Amúgy meg inkább otthon, mint valami nyilvános wc-ben.
20/51 anonim válasza:
Miért kérnék? Nálam a másnak való segítség nem profit alapon működik, bár tudom, ti ezt felfogni se tudjátok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!