Szülők! Mennyire tolerálnátok ha a lányotok egyszerre több fiúval tartana fent kapcsolatot?
Ha nem kötődik erősen senkihez, nem fogja megviselni a szakítás. Csak vigyázzon, később se legyen szerelmes.
A fiúk valószínűleg csak szexre használják a lányodat.
A fiúk valószínűleg csak szexre használják a lányodat....
Persze,az senkiben nem merül fel hogy a csaj használja szexre a srácokat
Elszégyelném magam az anya helyébe, mert mint szülő, mint anya megbukott az ilyen ember akinek a 21 éves lánygyereke itt tart.
21 éves egészséges-sosem molesztált, nem rossz társaságban keveredett, rá valóban odafigyelő szülőkkel felnevekedett lány-aki valóban egészséges, úgy is nevelték: még szűz.
Milyen hülye duma ez hogy "nem ilyenre neveltem"?
Lehet egy lányt arra nevelni hogy szeresse/ne szeresse a szexet komolyabb érzelmi kötődés nélkül?
A szülők többsége nem is mer beszélni a szexről-még a szó is tabu.
Az ő élete, élje úgy, ahogy akarja. Hazudnék, ha azt mondanám, hogy én nem voltam fiatal. (férfi vagyok) Reménykednék, hogy volt annyira jó a nevelésem, hogy védekezik megfelelő módon.
Maximum hogyha nagyon kellemetlen vagy zavaró, megkérném, hogy ezt lehetőleg nem otthon csinálja. De őszintén akkor már inkább a saját otthonában csinálja, mint isten tudja kinél/hol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!