Szülők! Mennyire tolerálnátok ha a lányotok egyszerre több fiúval tartana fent kapcsolatot?
Örülnék mint anya, hogy nem lesz ilyen lúzer mint én, aki mindig rákattant egy pasira, es csak azzal tudott lefeküdni, mert ugye en olyan hulye voltam, hogy nekem erzes kellett a szexhez es jó nagy hulyet csinaltam magamból, a nagy ragaszkodásomat kihasznaltak ellenem, rongyként kezeltek, úgy a szegeny mint a penzesebb pasi, nem volt kivétel.
Az en lanyom latom halistennek, hogy pörgeti a pasikat, 16,5 éves , jól is teszi, nem lesz olyan szanalmas olcsó cafka mint én!
Felnőtt, semmi közöm hozzá.
Azt viszont nem hagynám, hogy a saját házamból legyen átjáróház.
A hétvége nekem is hétvége, nem akarnék pizsamában reggel összefutni idegen fiúkkal, vagy szombat éjjel hallgatni a másik szobában folyó műsort.
Ha nem kell oket hallgatni es egy fiuval se futok ossze ejjel a mosdoba, es foleg senki sem marad reggelire akkor mindegy.
En legalabbis mindig elkuldtem az ilyen fiuimat es toluk is altalaban hazamentem.
Egy srac volt akinel hebe hoba ott aludtam. De vele regrol ismertuk egymast a szuleit is ismertem. Tudtak , hogy nem vagyunk egyutt csak neha ott alszom. Oket ez nem erdekelte.
Meg volt olyan aki egyedul elt. Onnan nem mindig mentem haza.
De nalam soha egy pasikam sem maradhatott. Annyi , hogy anyam hajnal 3 -ig dolgozott . Addig haza kuldtem mindenkit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!